folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 350 Türk Kadını Askerlik İçin Başvuru Yaptı.

350 Türk Kadını Askerlik İçin Başvuru Yaptı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

350 Türk kadını asker kuyruğunda

23 Ekim 2007

Özgür EKŞİ/ANKARA

350%20Türk%20kadını%20asker%20kuyruğunda Hakkari’de kalleş saldırıda şehit düşen 12 Mehmetçiğin ardından tüm Türkiye’de başlayan gösteriler dün de sürdü, onbinlerce Türkiye vatandaşı, terör örgütünü lanetledi, Türkiye’nin kenetlendiği mesajını verdi. Bu arada Türkiye çapında 4 bin 500 gönüllü, askere yazılmak istedi. Kuyruğa girenlerden 350’si, kadınlardı...

ŞEHİT düşen askerlerin bu ay içerisinde 22’ye yükselmesi üzerine gönüllü olarak askere gitmek üzere askerlik şubelerine başvuranların sayısı 4 bin 200’ü buldu. Başvuranların 350’si kadın, 1200’ü daha önce askerlik yapmış olanlar. Askerliğini yeniden yapmak üzere ya da erkene aldırmak üzere gönüllü askerlik için başvuranların çoğunluğu ise Orta Anadolu ve Karadeniz’den geliyor. Askerliğini daha önce yapmış olanlara askerlik kanunu gereği ikinci bir defa asker olamayacağı ancak yasal şartlara uyması halinde uzman asker olmak üzere başvuruda bulanabileceği ifae ediliyor. Askerliğini erkene alarak bir an önce Güneydoğu’ya gitmek isteyenlerin ise pek çoğunun başvurusunun kabul edildiği öğrenildi.

FAKSLA BAŞVURAN VAR Başvuruları anlatan bir yetkili, şunları söyledi: "Askerlik şubelerine tek tek ya da grup halinde gelip dilekçe veriyorlar. Hemen askere alınmak istediği belirterek faksla başvuruda bulunan da var. Başvuranlar arasında 1950 doğumlular dahi var. Onların heyecanını, öfkesini, kızgınlığını en az onlar kadar hissediyor ve anlıyoruz ancak onlara çay kahve ikram ediyor yatıştırıyoruz."

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

helal olsun... okulu dondurup gitmek istedim ama mümkün olmadu uygun düşmedi evdekilerin rızasını alamadım...

keşke olsaydıda gitseydim...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bekara karı boşamak ne kadar kolay

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    gereksiz bence masraftan başka bişey olmaz. Ordumuzun gücü zaten tartışılmaz.  tsk uğraşmaz böyle bi ortamda topuklu kadın askerlerle... komandonun şehit edildiği bi dağda kadın ne yapsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek
    Allah akil-fikir versin, ne diyeyim.

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

Orduda zaten deneyimsiz asker bol. bize daha kabiliyetli eğitimli askerler lazım.

örneğim bordo bereliler.

Ses Etme Hallederiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

beyler saçma salak mesajlar yazmayın yada gidince Türk kadınının çanakkalede cephede yaptıklarını falan araştırın.

bunu kötü bişey gibi neden görüyorsunuz ? vatan millet sevgisidir bu unutmayın çanakkale savaşında Türk kadınlarının yararını...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gebze askerlik şubesinde dün sokağın sonu gözükmüyordu. fabrikada 3 arkadaş ismini yazdırdı bugün. okul olmasa bir gideceğim bitirince.

edirneden karsa canımız feda..

60 yaşın üzerinde dedelerimiz bile gönüllü askerlik için başvurmuş 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    ben başvurdum daha bi cevap gelmedi a.q... diğer yerlde kabul edilmiş yarın şubeye gidiyorum bunlar şaka sandı heralde
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    tüğlerim diken diken oldu yeminle. ne kadar güzel bi duygu bu böyle!  Türk insanındaki o yüce vatan sevgisi Çanakkale'de nasılsa şimdi de aynı. Ne mutlu bize!!!

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sagokopat
    Sagokopat's avatar
    Erkek
    buzul canakkaledeki kadınlarla bu zamandaki kadınları mukayese etme o zamanın kadını simdinin erkegini 10 a katlar nitelikteydi bir arkadasın dediğine katılıyorum bize deneyimli asker lazım misal bordo bereliler biraz realist olalım

Din İman ve Ölüm Gerçeğinden Mahrum Gerzekler
Toplam Hit: 3667 Toplam Mesaj: 20