350 Türk Kadını Askerlik İçin Başvuru Yaptı.
-
göstermelik işler....
kesin bunlar arasında feminist grupların başındaki kişiler de vardır. "belki basında isimlerimiz geçer de herkes görür kadınların da askerlik yapabileceğini" diye :D
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------göstermelik işler....
kesin bunlar arasında feminist grupların başındaki kişiler de vardır. "belki basında isimlerimiz geçer de herkes görür kadınların da askerlik yapabileceğini" diye :D
-----------------------------
gostermelik bile olsa halkin ne kadar ciddi oldugunu gosterecek kadar guzel bir haraket,disaridan bakinca oyle gozukuyor sana gore ama bugun savas var desinler askere gitmem ben diyecek Turk evladi yok denecek kadar az cikacaktir.
gazi olmus hastanede yatan asker bile iyilesir iyilesmez gidecegim diyor ve iyilesir iyilesmez cepheye kosuyorsa bu Turk olmanin verdigi gurur ve asalettendir.
biz bu vatani kacarak, saklanarak, sinerek kazanmadik, 3-5 capulcuya birakacak kadarda korkak degiliz...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
gostermelik bile olsa halkin ne kadar ciddi oldugunu gosterecek kadar guzel bir haraket,disaridan bakinca oyle gozukuyor sana gore ama bugun savas var desinler askere gitmem ben diyecek Turk evladi yok denecek kadar az cikacaktir.
gazi olmus hastanede yatan asker bile iyilesir iyilesmez gidecegim diyor ve iyilesir iyilesmez cepheye kosuyorsa bu Turk olmanin verdigi gurur ve asalettendir.
biz bu vatani kacarak, saklanarak, sinerek kazanmadik, 3-5 capulcuya birakacak kadarda korkak degiliz...
tamam çok gerekli olur, asker gerekiyordur orduya anlarım başvuru yapılmasını da böyle gerek yokken başvuru yapmanın anlamı ne?durum kurtuluş savaşındaki gibi olsa ben de gitmek için başvururdum ama şu vaziyette böyle bir şey yapmak göstermeliktir, şovdur sadece bence...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------PIROMANTANRI bunu yazdı:
tamam çok gerekli olur, asker gerekiyordur orduya anlarım başvuru yapılmasını da böyle gerek yokken başvuru yapmanın anlamı ne?durum kurtuluş savaşındaki gibi olsa ben de gitmek için başvururdum ama şu vaziyette böyle bir şey yapmak göstermeliktir, şovdur sadece bence...
-----------------------------yahu piro kardeşim... verilen her tepkiye bi eleştiri getiriyorsun.. tamam olmaycak şeyler belki ama halkımız underında
dediği gibi kararlılığnı gösteriyor önemli olanda bu... burdan çıkarabilirizki eğer günün birinde ülkemiz işgal edilirse
kadını erkeği cepheye gider... bence buna eleştiri getireceğne sevin... ille askere alınacak die bi kural yok ama sembolik
olarak başvuru yapılması bile güzel.. geçende nakamuranın açtığı konudada gine bi bu eylemleri aşşalama eğilimi
farkettim... amacın ne anlamıyorum ille kalkıp ırağa savaşmayamı gidecez.. daha öncede dediğim gibi her eylemin
bi sonuç doğurması gerekmez... hele hele böyle durumlarda önemli olan duyarlılığı birlik beraberliği vurgulamaktır...
-
eger bu yapilanlar bir sov ise kesinlikle alkislanmaya ve takdir edilmeye deger bir sov dur.
-
şov değil gövde gösterisidir bu.. bu ülkeyi bölemezsiniz! demektir bu.. erkeklerin hepsi ölse bile bu milletin kadını vatanını korur düşmanı yaşatmaz demektir bu..
-
amele_2 bunu yazdı:
bekara karı boşamak ne kadar kolay
-----------------------------Bencede Kardeşim Bir Heyecan Olarak Görüyorum Ama Yinede Güzel Bir Davranış...
-
Güzel bir davranış ve bir çeşit hem vatan için hemde kadınlar için biz buradayız ifadesidir bu ama
Kanımca gereksizdir...
Türkiyenin ordusu dünyadaki en büyük 3. düzenli kara ordusudur diye biliyorum...
Seferberlik vaktinde değilizki kadınlar cepheye mermi taşısın...
Ordumuz yönetildikten ve idare edildikten sonra ırak gibi 10 ülkeye yetecek güçtedir...
-
valla bizimde avucumuz kaşınıyor 55 doğumlu babam acaba beni alırlarmı diye konuşuyor. Yani alsalar ya herro ya merro gidecek ha :)
onu bunu boşverin ben gitsem alırlarmı acep? ciddi ciddi düşünmüyor değilim.