folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...

38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bugün 7558888 numarasından aradılar işte 38 milyon türkcell linin arasından 1,5 milyona girdiniz ödüllerimiz var diye sevindim bende tabiki, abla dedi işte 170 tl + 20 tl + 500puan yüklencek ama bilgilerinizi güncellememiz gerekiyo neyse ad soyad felan aldı öyle böyle derken kredi kartının ilk 4 hane si hariç geriye kalan 12 haneyi istedi bende açık açık güvenemiyorum şuan vermiycem dedim,abla internet kullanabilcek durumda iseniz ordan halledebiliriz dedi bende dışarda olduğum için yine hayırladım güven problemini anlattım oda başka gün isterseniz arıyım internet kullanarak çözebilirsiniz güvenlik sorununuzu dedi p.tesi arıycak işte tekrar ama ne nedir ne değildir bilmiyorum bu konuyla karşılaşmış arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

bugün 7558888 numarasından aradılar işte 38 milyon türkcell linin arasından 1,5 milyona girdiniz ödüllerimiz var diye sevindim bende tabiki, abla dedi işte 170 tl + 20 tl + 500puan yüklencek ama bilgilerinizi güncellememiz gerekiyo neyse ad soyad felan aldı öyle böyle derken kredi kartının ilk 4 hane si hariç geriye kalan 12 haneyi istedi bende açık açık güvenemiyorum şuan vermiycem dedim,abla internet kullanabilcek durumda iseniz ordan halledebiliriz dedi bende dışarda olduğum için yine hayırladım güven problemini anlattım oda başka gün isterseniz arıyım internet kullanarak çözebilirsiniz güvenlik sorununuzu dedi p.tesi arıycak işte tekrar ama ne nedir ne değildir bilmiyorum bu konuyla karşılaşmış arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi :|

direk sahtekarlık be ne veriosun adını soy adını

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

bu devirde kim kime karşılıksız birşey veriyor bırakın kimi kimseyi benimanam babam vermiyor vardır işin içinde bi iş ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

O numara cuma gunu benide aradi hic acmadim yine filipinlerden ariyolardir diye:|

Sonra bide tekrar caldirip kapadi:|

Garip. Websitesindede yazmiyo cekili$ mekili$ ne i$?

Oyle bi$i varsa yine $ansima tukurmek istiyorum:B

I find your lack of faith disturbing.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7558888 TURKCELLİN KENDİ KONTOR YUKLEME SERVİSİDİR

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

pillibebek bunu yazdı:

sanırım üye ediyolarmış nette aramadan tahribatta konu açtım daha iyi sonuç alırım diye :D neyse 66 lira üyelik parası alıyolarmış 2 yıllık

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hacı en garanti sonucu turkcell müşteri hizmetlerinden alırsın seni aramadan ara sor böle bi kampanyanız war mı de warsa güwenebilirsin çünkü senin cwc2 kodunu bilmeden bişe yapamazlar 

edit : ben yazmaya çalışırken çözülmüş gibi ,)

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

Yazmış olduğun numarayı google de aratırsan olayın asıl yüzü ortaya çıkıyor. Bikaç kişinin başına daha gelmiş uzak durun diyorlar.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

pillibebek bunu yazdı:

http://forum.donanimhaber.com/m_32251536/tm.htm

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

eidt

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

pillibebek bunu yazdı:

sanırım üye ediyolarmış nette aramadan tahribatta konu açtım daha iyi sonuç alırım diye :D neyse 66 lira üyelik parası alıyolarmış 2 yıllık

Çok net bilgim yok ne yapacakları hakkında ama dedigim gibi guvenebilirsin turkcellin kendi kontor yukleme servisi

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
Toplam Hit: 4679 Toplam Mesaj: 34