38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...
-
bugün 7558888 numarasından aradılar işte 38 milyon türkcell linin arasından 1,5 milyona girdiniz ödüllerimiz var diye sevindim bende tabiki, abla dedi işte 170 tl + 20 tl + 500puan yüklencek ama bilgilerinizi güncellememiz gerekiyo neyse ad soyad felan aldı öyle böyle derken kredi kartının ilk 4 hane si hariç geriye kalan 12 haneyi istedi bende açık açık güvenemiyorum şuan vermiycem dedim,abla internet kullanabilcek durumda iseniz ordan halledebiliriz dedi bende dışarda olduğum için yine hayırladım güven problemini anlattım oda başka gün isterseniz arıyım internet kullanarak çözebilirsiniz güvenlik sorununuzu dedi p.tesi arıycak işte tekrar ama ne nedir ne değildir bilmiyorum bu konuyla karşılaşmış arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi :|
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
bugün 7558888 numarasından aradılar işte 38 milyon türkcell linin arasından 1,5 milyona girdiniz ödüllerimiz var diye sevindim bende tabiki, abla dedi işte 170 tl + 20 tl + 500puan yüklencek ama bilgilerinizi güncellememiz gerekiyo neyse ad soyad felan aldı öyle böyle derken kredi kartının ilk 4 hane si hariç geriye kalan 12 haneyi istedi bende açık açık güvenemiyorum şuan vermiycem dedim,abla internet kullanabilcek durumda iseniz ordan halledebiliriz dedi bende dışarda olduğum için yine hayırladım güven problemini anlattım oda başka gün isterseniz arıyım internet kullanarak çözebilirsiniz güvenlik sorununuzu dedi p.tesi arıycak işte tekrar ama ne nedir ne değildir bilmiyorum bu konuyla karşılaşmış arkadaşlar varsa yol gösterebilir mi :|
-----------------------------direk sahtekarlık be ne veriosun adını soy adını
-
bu devirde kim kime karşılıksız birşey veriyor bırakın kimi kimseyi benimanam babam vermiyor vardır işin içinde bi iş ...
-
O numara cuma gunu benide aradi hic acmadim yine filipinlerden ariyolardir diye:|
Sonra bide tekrar caldirip kapadi:|
Garip. Websitesindede yazmiyo cekili$ mekili$ ne i$?
Oyle bi$i varsa yine $ansima tukurmek istiyorum:B
-
7558888 TURKCELLİN KENDİ KONTOR YUKLEME SERVİSİDİR
-
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------sanırım üye ediyolarmış nette aramadan tahribatta konu açtım daha iyi sonuç alırım diye :D neyse 66 lira üyelik parası alıyolarmış 2 yıllık
-
hacı en garanti sonucu turkcell müşteri hizmetlerinden alırsın seni aramadan ara sor böle bi kampanyanız war mı de warsa güwenebilirsin çünkü senin cwc2 kodunu bilmeden bişe yapamazlar
edit : ben yazmaya çalışırken çözülmüş gibi ,)
-
Yazmış olduğun numarayı google de aratırsan olayın asıl yüzü ortaya çıkıyor. Bikaç kişinin başına daha gelmiş uzak durun diyorlar.
-
pillibebek bunu yazdı:
----------------------------- -
eidt
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
pillibebek bunu yazdı:
-----------------------------sanırım üye ediyolarmış nette aramadan tahribatta konu açtım daha iyi sonuç alırım diye :D neyse 66 lira üyelik parası alıyolarmış 2 yıllık
-----------------------------Çok net bilgim yok ne yapacakları hakkında ama dedigim gibi guvenebilirsin turkcellin kendi kontor yukleme servisi