38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...
-
Turkcell sayesinde bazı insanlar iyi para kaldırıyo :)
-
ziker atar hesapta parana bişey kalmaz
turkcell müşteri hizmetlerini ara öğren aslını
-
bisey diyecem ama kızma bana. çocukmusun ? hergün yüzlerce insan dolandırılıyor. hiçbir şekilde bilgilerini kimseye verme. turkcellin kendisi arasa yine verme. müşteri hizmetleri annenin evlenmeden önceki soyadını sorarken bile soyadı bana söyleme, sadece 2. ve 4. hafini söyle der. yani müsteri hizmetlerine bile bilgiler kısıtlı verilir.
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
bisey diyecem ama kızma bana. çocukmusun ? hergün yüzlerce insan dolandırılıyor. hiçbir şekilde bilgilerini kimseye verme. turkcellin kendisi arasa yine verme. müşteri hizmetleri annenin evlenmeden önceki soyadını sorarken bile soyadı bana söyleme, sadece 2. ve 4. hafini söyle der. yani müsteri hizmetlerine bile bilgiler kısıtlı verilir.
-----------------------------tamamda ben bişey vermedim zaten :D güvenmiyorum dedim böyle sorularda açık açık
-
yeme hocam böyle şeyleri, ödüllerimiz var dediyse gerek yok de kapat...
-
dikkat edin.
Kart numaralarının ilk 8 tanesi aynı olur.
Mesela ben manisadan merkez ziraat bankasından kart alayım benim dışımda 100 kişide alsın.
İlk 8 hane aynıdır. :)) Çünkü bunlar senin şehrini ve hangi banka şubesi olduğunu belirler.
Yani adamlar siz kartın ziraat bankası olduğunuzu yaşadığın yerin manisa olduğunu söylediğiniz anda ve
son 8 karakteri verdiğiniz gibi cubba :)
manisa ve çevresindeki bütün ziraat bankalarının ilk 4 hanesini tektek denerler :)
Snouçta her yıl değişir bu...
Aman dikkat edin vermeyin öle.
-
Değil 7558888, 155'den arasalar güvenmeyin. Çeşitli VoIP hizmetleri ile istedikleri numaradan arayabilirler. O yüzden bu Turkcell'in servisidir deyip güvenmek de olmaz.
-
benide geçen gün sikimsonik dersanesinden aradılar, ilgilenmiyorum okumuycam dedim. yaşınız kaç dedi kadın, sizi niye ilgilendiriyor dedim, yok dedi sesin genç geliyor senden cok yaşlılar okumaya çalışıyor dedi, orası bana kalsın dedim, teşekkürler dedi, ben teşekkür ederim dedim..
bu tarz bişey içinde aramışlardı baya oldu. aşama aşama gidicez dedi tamam dedim 2. soru kredi kartı bilgileriydi :| yok dedim, başkasınındamı yok falan dedi, yok dedim :D
çok alakası yok ama sokayım telefonla arayanlara :)
-
Turkcell kontur hattının "premium üye" kazanma çalışmaları.Müşteriyi toplamda 130 milyon ödeyeceği aylık takside böldükleri üyelik sistemine kayıt ettirip, yanında ücretsiz veriyormuş gibi uçak bileti ya da TL yükleme gibi teklifleri var.
Benzer birşey benimde başıma geldi. Bilgilerimi güncelledik vs sonra uçak bileti kazandığımı söyledir, o da hoş... artı 800 puanda vereceklermiş 1000 puanı aşacağımdan 20 TL'de hattıma yüklenecekmiş : ) ee sonra dedim. Üsttede belirttiğim gibi üyelik sistemine geçmeniz gerekiyor takside bölebiliyoruz aylık 10 TL(yanlış olabilir ya da 11-12) TL olarak ödeyebilirsiniz falan. Dedim kalsın.
Kısacası bizim düşündüğümüz gibi hiç birşeyi karşılıksız yapmıyorlar.
Ayrıca böyle bir sistemin içine girdikten sonra kolay kolay üyeliği iptal etme şansını bırakmıyorlar.
Saygılar. -
ne güzelmiş ya :D
hediye vericez ama önce kredi kartı numaranızı verin.
puhahahaha...