folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...

38Milyon Türkcell'linin Arasından 1,5Milyon Türkcell'linin Arasına Girmişim Ama...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _KN_
    _KN_'s avatar
    Erkek

Turkcell sayesinde bazı insanlar iyi para kaldırıyo :)

Çorlu'nun Yeni Mahallesi - ForumCorlu.com!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

ziker atar hesapta parana bişey kalmaz

turkcell müşteri hizmetlerini ara öğren aslını

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    bisey diyecem ama kızma bana. çocukmusun ? hergün yüzlerce insan dolandırılıyor. hiçbir şekilde bilgilerini kimseye verme. turkcellin kendisi arasa yine verme. müşteri hizmetleri annenin evlenmeden önceki soyadını sorarken bile soyadı bana söyleme, sadece 2. ve 4. hafini söyle der. yani müsteri hizmetlerine bile bilgiler kısıtlı verilir.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    bisey diyecem ama kızma bana. çocukmusun ? hergün yüzlerce insan dolandırılıyor. hiçbir şekilde bilgilerini kimseye verme. turkcellin kendisi arasa yine verme. müşteri hizmetleri annenin evlenmeden önceki soyadını sorarken bile soyadı bana söyleme, sadece 2. ve 4. hafini söyle der. yani müsteri hizmetlerine bile bilgiler kısıtlı verilir.
    -----------------------------

tamamda ben bişey vermedim zaten :D güvenmiyorum dedim böyle sorularda açık açık

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

yeme hocam böyle şeyleri, ödüllerimiz var dediyse gerek yok de kapat...

The king is bleeding.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

dikkat edin.

Kart numaralarının ilk 8 tanesi aynı olur.

Mesela ben manisadan merkez ziraat bankasından kart alayım benim dışımda 100 kişide alsın.

İlk 8 hane aynıdır. :))  Çünkü bunlar senin şehrini ve hangi banka şubesi olduğunu belirler.

Yani adamlar siz kartın ziraat bankası olduğunuzu yaşadığın yerin manisa olduğunu söylediğiniz anda ve

son 8 karakteri verdiğiniz gibi cubba :)

manisa ve çevresindeki bütün ziraat bankalarının ilk 4 hanesini tektek denerler :)

Snouçta her yıl değişir bu...

Aman dikkat edin vermeyin öle.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    Değil 7558888, 155'den arasalar güvenmeyin. Çeşitli VoIP hizmetleri ile istedikleri numaradan arayabilirler. O yüzden bu Turkcell'in servisidir deyip güvenmek de olmaz.

anlıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

benide geçen gün sikimsonik dersanesinden aradılar, ilgilenmiyorum okumuycam dedim. yaşınız kaç dedi kadın, sizi niye ilgilendiriyor dedim, yok dedi sesin genç geliyor senden cok yaşlılar okumaya çalışıyor dedi, orası bana kalsın dedim, teşekkürler dedi, ben teşekkür ederim dedim.. 

bu tarz bişey içinde aramışlardı baya oldu. aşama aşama gidicez dedi tamam dedim 2. soru kredi kartı bilgileriydi :| yok dedim, başkasınındamı yok falan dedi, yok dedim :D

çok alakası yok ama sokayım telefonla arayanlara :)

Altan naptın oğlum :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Turkcell kontur hattının "premium üye" kazanma çalışmaları.Müşteriyi toplamda 130 milyon ödeyeceği aylık takside böldükleri üyelik sistemine kayıt ettirip, yanında ücretsiz veriyormuş gibi uçak bileti ya da TL yükleme gibi teklifleri var.
    Benzer birşey benimde başıma geldi. Bilgilerimi güncelledik vs sonra uçak bileti kazandığımı söyledir, o da hoş... artı 800 puanda vereceklermiş 1000 puanı aşacağımdan 20 TL'de hattıma yüklenecekmiş : ) ee sonra dedim. Üsttede belirttiğim gibi üyelik sistemine geçmeniz gerekiyor takside bölebiliyoruz aylık 10 TL(yanlış olabilir ya da 11-12) TL olarak ödeyebilirsiniz falan. Dedim kalsın.

Kısacası bizim düşündüğümüz gibi hiç birşeyi karşılıksız yapmıyorlar.
    Ayrıca böyle bir sistemin içine girdikten sonra kolay kolay üyeliği iptal etme şansını bırakmıyorlar.

Saygılar. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ne güzelmiş ya :D

hediye vericez ama önce kredi kartı numaranızı verin.

puhahahaha...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 5036 Toplam Mesaj: 34