399 YTL "Ye 40 GB "Lık Playstation 3
-
Gedik Holding bünyesinde kurulan www.gedikgross.com isimli e-ticaret sitesi, başlattığı ''Pazartesi Sendromu'' uygulaması kapsamında 40 GB'lık Sony Playstation 3'ü internet üzerinden sadece 1 günlüğüne 399 YTL'ye satacak.
Pazartesi günleri yaşanan sendromun hafifletilmesini hedef alan kampanya kapsamında 3 şubat pazar akşamını, 4 şubat pazartesiye bağlayan dakika itibarıyla (saat 00.00'da) www.pazartesisendromu.com ya da www.gedikgross.com/ps/ adresinden 40 GB'lık Sony Playstation 3, adedi 399 YTL'den satın alınabilecek.
Sadece bir gün sürecek özel fiyat uygulaması stoklarla sınırlı olacak ve 4 şubat pazartesi günü içerisinde stoklar tükeninceye kadar devam edecek.
Siteden yapılan açıklamada internet kullanıcılarına hem keyifli bir gün geçirtmek hem de piyasa fiyatı bin 150 YTL olan 40 gb'lık Sony Playstation 3'ü piyasa değerinin çok altında bir fiyata satın almasını sağlamanın amaçlandığı bildirildi.
Playstation 3'ün Sony'nin Türkiye distribütörü Sony Eurasia garantisiyle satılacağı da vurgulandı.
Her pazartesi farklı bir ürünle uygulamanın devam edeceğini bildiren yetkililer ürünlerin satışının stoklarla sınırlı olduğunun da altını çizdiler.
Uygulama kapsamında site adresinden bir sonraki haftanın kampanya ürünü hakkında ipuçları da yayınlanacağı bildirildi.
Son zamanlarda Türkiye'de ardı sıra açılan fiziki teknoloji mağazalarının yaptığı uygulamaları anımsatan kampanyadan faydalanabilmek için site üyesi olmak gerekiyor.Biraz Copy paste konu oldu aslında sevmem böyle şeyleri ama meraklı arkadaşlar oldugunu bılıyorum umarım işinize yarar :) kesinlikle reklam yapmıyorum. fiyatı cok cezbedici geldi
-
sakata qelmıyek? fırmalar hakkında hıcbır bılqım yok :|
-
gedik gross güvenilir bi firma,,
adamlar sadece bu sayede deli gibi reklam yapiyor baksaniza,
hem zaten demişler, sinirli sayidaa,,
almak isteyen denesin şansını süper fiyat
-
llaaa olum kesinse alacam :F son paramı sony ps3'e basacam :F
-
Bu arada sitenin countdown zımbırtısı süpermiş.Biri araklasada kullansak.
-
http://www.gedikgross.com/images/swf/CountDown.swf bunu buldum =/ bide xml si lazım heralde
-
taksit yapıyolarmı bu adamlar pekim
-
altivi.com da da 300 ytl ama ihale sistemi bunuda bilmiyorum ama olabülü bi şeyler yinede hiç de denemedim ...
-
altivinin olayı şuuu,, normal fiyatlar piyasa üstünde ihale usulü tek fiyat verip alabilirsen ürünü güzel ama alamazsan işte o zaman yatrıdıgın parayı sitede alışverişte kullanmak zorundasın
-
Bi sakatlık olmasın. :/
Alan olursa yazsın.
-
site gayet sağlam görünüyo :) yarın 2 tane sipariş verecez :F sistem kitlenmezse hiç bişey bilmiyorum :)