399 YTL "Ye 40 GB "Lık Playstation 3
-
kimse alamıcak görün bakın:)
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
kimse alamıcak görün bakın:)
-----------------------------
ağzını hayrı aç laaa :| inşaallh bi tanesi benim olacak wuracam kırbacı wuracam kırbacı :F -
evet hocalar yalan olursa göte gelir ps3 ler
-
sanırım ön sipariş şeklinde olmaz
ama sistem göçer harbii,,,, herkes yarın gece 12 yi bekliyecek desenize,,,,
-
yha ins. olurda aliriz.. kitlenicek gibi geliio ama cunku 400 ytl 40gb super keshke 60 gb lik PAL makina olsadi ama :S
-
ya kim ps3 ü kaybetmiş ki biz bulalım yarına kadar çöker bu kesin :D
-
alın alın :) güzel güzel oyun oynarız :P yanlız yanında oyunda alın bide 22" bitane lcd monitör :D
-
anladigim kadariyla pürüzlü calisan bir sanal magaza. koca buzdolabina 34ytl, kücük setüstü ocaga ise 50ytl kargo istiyor. ikisini birden isterseniz kargo icin 50+34 ödemeniz gerekiyor, cok sacma. havale yaptiginizda sistemlerinde görünmüyor ve sizi ugrastiriyor. stokta bulunmayan ürünü stokta gösterip siparisi onayladiktan sonra dahi sizi bu konuda bilgilendirmiyor. günlerce bekleyip defalarca aradiktan sonra stokta yokmus cevabi aliyorsunuz. para iadesi konusunda da yatirdik demelerine ragmen iki gündür hesabimda para falan yok. telefonda sorun cikarmiyorlar, gayet kibarlar; fakat ya acik sözlü degiller, ya da icerde herkes sorunu birbirine pasladigi icin olan bitenden haberleri yok. hep böyle mi calisiyorlar bilmiyorum. yine de su anda magazanin bircok insani magdur etmis olan yeni sayfadan hicbir farki yok benim icin. yazik.
edit: olaydan günler sonra müsteri temsilcisi bayan "ekranda hesap numaranizi vermediginiz görünüyor"* gibi birkaç lagalugadan sonra "paranizi yatiracagiz; fakat sizden bir ricamiz var. gördük ki eksisozluge entry girmissiniz. karsiliginda entrynizi editlemenizi rica ediyoruz"* demistir. sayin bayan, biz burada para basmiyoruz. onu geri alabilmek icin cektigim binbir yalandan, stresli günlerden sonra kusura bakmayin...buyrun size edit.(bluedatura, 06.07.2007 11:35 ~ 04.08.2007 22:28)
-
Alacaktım.Hatta hızlı olması bakımından kredi kartı bilgilerini not defterine paste bile yaptım ama vazgeçtim.Hiçbir aklı başında gerizekalı şirket böyle bişey yapmaz.Üstelik bir şeyler alayım bakalım elimiz yadırgamasın diyip bir kombi zımbırtısına girdim ödeme yerine gelince hata verdi kimbilir bu akşam noolur.Aldık diyelim para aktarımı konusunda bi ton ıvır zıvır çıkacak.Zaten baştan demişer stoklarda sınırlıdır diye, işlerine gelmeyen bir durum oldumu parayı çektikleri halde stok tükenmiştir bık bık bık diyecekler sonra parayı geri iade için uğraş dur.Ne varsa gittigidiyorda var.Ben vazcaydım.
-
içime kurt düşürmeyin lan :S compü almayak mı ne diyosun :| o mesaj kaç tarihinde yazılmış belki servisleri gelişmiştir :F