3D 360 Stereovr - Uzayli Sahnesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, 4K 3D STEREO 360 vr renderi resmen igrenc bir hal aldi. dayanamayip yarida kestim. En dusuk render ayarlari ve obje kalitesiyle bile 28 saatlik bir renderi paylasiyorum. Full effektler acik iken tek kare yaklasik 3 saat suruyor. toplam 300 kare ? 3x300 saat. Zaten laptopun omru yetmez render alamya nezaman nallari diker tahmin edebiliyorum. Saglam makina buldugumda daha kaliteli Renderlar gelecek.

VR Gozluklerle izleyen olursa lutfen geri bildirim yapin. Simdiden tesekkurler.

360 STEREO VR Animasyonu:

https://www.youtube.com/watch?v=6HN31bszyf8&feature=youtu.be

Dj_DooM3 tarafından 18/Eki/16 00:38 tarihinde düzenlenmiştir

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

geri bildirim icin up. tesekkurler. Deneyen varsa lutfen hatalari bildirin arkadaslar.

Shaban Interactive Pro.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam yaptıklarını takip eden biriyim gayet başarılı  , öncelikle tebrikler çok iyi olmuş ama o kadar saat nedir yahu pc mi dayanır işlemci hdd ölür ssd olsa bile dayanmaz .

merakımdan soruyorum bu animasyon filmlerde nasıl pc lerde render yapıyorlar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

hocam youtube 360° a uyarlayabilirsen efsane olur sadece tvden deneme şansı var benim gibi bir sürü insanın. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

hocam yaptıklarını takip eden biriyim gayet başarılı  , öncelikle tebrikler çok iyi olmuş ama o kadar saat nedir yahu pc mi dayanır işlemci hdd ölür ssd olsa bile dayanmaz .

merakımdan soruyorum bu animasyon filmlerde nasıl pc lerde render yapıyorlar 

Eyvallah hocam. Renderde islemci ve ram baya kasiliyor. Ben CPU tabanli render motoru kullandigim icin islemciyi somuruyor. GPU tabanli render motorlari da ekran kartini kullaniyor. gerci GPU tabanli kullanmak cok daha mantikli cunku Crossfire ile birden fazla ekran kartinin islemcisini kullanmak mumkun. CPU icin server makine almaya gerek yok....

Animasyon filmi yapan sirketlerin genellikle RENDERFARM dedikleri render nodelarla dolu bir odalari var ve bunlari kullaniyorlar. bazilari da online renderfarmlar ile para karsiligi render aliyorlar.

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı

hocam youtube 360° a uyarlayabilirsen efsane olur sadece tvden deneme şansı var benim gibi bir sürü insanın. 

hocam son yukledigim video youtubeda 3d 360 ozellikli olarak calisiyor.

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Uzaylı ve dinazorlardan vazgeçersen her şey çok güzel olacak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

abi iyi güzel yapıyosun şunları epeydirde her yaptığın aşırı yapay geliyor bana. umarım daha da geliştirirsin kendini

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

abi iyi güzel yapıyosun şunları epeydirde her yaptığın aşırı yapay geliyor bana. umarım daha da geliştirirsin kendini

hocam render suresi sorun. Photo-Realistic renderler icin saglam makine gerek. ben sahneyi çöpe cevirmeden kisabildigim kadar ayarlardan, polygonlardan, isiklardan, kaplamalar ve shaderlardan kisarak render aliyorum. konudaki sahnenin tek kare foto realistik rendere bilgisayarin verdigi sender suresi 23 saat. bu sureyi beklemeye ne takatim var ne de sevkim. buyzuden renderler cok etkileyici olmuyor. ki zaten bunlar test. saglam makina alana kadar boyle takilacagim mecburen.

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 2716 Toplam Mesaj: 20
shaban interactive stereo 3d vr stereo vr 360 vr oculus vr gear vr