3D Allosarus Hareketli (Projectionman)
-
Evet arkadaslar, Unlu dinozoruma sonunda basic kemik istemi ekledim ve bazi hareketlerini olagan kildim :)
Buarada cok sevdigim bir orman wallpaperini da Projectiomanle 3D ye cevirdim ve Dinozorumla ikisini Kombine ederek bir video hazirladim.
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar....
http://www.youtube.com/watch?v=PmMZVh2Ewlg
-
Güzel olmuş tebrikler amma dinazorun ağzı biraz oynasaymış daha güzel olurmuş.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
dostum basic rig yaptim sadece :D boyun kismini rigledim :D agiza girince olay degisiyo. advanced rig gerekyio :D -
güzel olmuş !
-
hic tecrubem yok bu konuda, ama tahmin ettigime gore (ve yukardaki mesajda seninde acikladigin gibi) zor olmasi gerek ama...
Agzinin kesinlikle oynamasi lazim! ufak bi acilip kapanmasi bile bayagi arti getirir diye dusunuyorum.
tebrikler yinede :)
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
dostum basic rig yaptim sadece :D boyun kismini rigledim :D agiza girince olay degisiyo. advanced rig gerekyio :D
-----------------------------o zaman onuda yap hacı :D
Dinazor güzel hareket güzel ama ağzı açık olunca heleki o dil baston gibi dimdik durunca olmuyo :)
-
kötü olmuş 2. boyut olmuş la bu :)
3. boyutu nerde bu dinazorun presslenmiş gibi aynı :)
cıks bu sefer beğenmedim hıh :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------dai 3. boyut anlayisini merak ettim dogrusu :D bir resimde senin buradaki oalyi yapabişmen icin resimdeki objeleri modellemen gerek. arti, biraz fazla kamera hareketi verdim ki dinozorun 3d hatlari gorunsun diye :D
ama yorumuna saygim var ;) fuu olarak rigleyebilirsem olayi bitiricem.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------dai 3. boyut anlayisini merak ettim dogrusu :D bir resimde senin buradaki oalyi yapabişmen icin resimdeki objeleri modellemen gerek. arti, biraz fazla kamera hareketi verdim ki dinozorun 3d hatlari gorunsun diye :D
-----------------------------bi daha olmasın :) dinazorun kafasında derinlik çok kısa olmuş
:)) bırak şu dinazoru ya kedi köpek felan yap dinazor yapıyon fidayda felan oynatsana :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bi daha olmasın :) dinazorun kafasında derinlik çok kısa olmuş
:)) bırak şu dinazoru ya kedi köpek felan yap dinazor yapıyon fidayda felan oynatsana :)
-----------------------------hocam yakinda sirket kurmayi planliyorum. sirketi kurunca asil animasyonlarimi sergiliycem :)
-
arkadaslar dinozorlarin kemik sistemii gosteren herhangi bir kaynak (resim, yazili bilgi) varmi bildiginiz???