3D Dinozor Calismasi
-
Merhaba arkdaslar, Yeni dinozor calismalarimdan birisi :P Kaldigim koyun sitesi icin ufak bir girgir gecme :P
Hatalarim mutlaka vardir, gozunuze batanlari soylerseniz sevinirim ;)

-
dai bence esentepe.net sonradan ps ile koysaydın yani dof tan etkilenmeseydi daha iyi olurdu zannımca
birde dof un abartı olduğunu sölemiştim :D
bir arkaplan soluk diazor canlı renklerde olduğunu sölemiştim sanırım :D:P
büdüt: böle daha seksi oldu sanki
-
hocam anlamam bu işlerden ama bi kol dierinden bayağı bi iri olmş bide arka bacağı göremedim sanırım tırnağını gördüm sanırım :D
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam anlamam bu işlerden ama bi kol dierinden bayağı bi iri olmş bide arka bacağı göremedim sanırım tırnağını gördüm sanırım :D
-----------------------------aga tek ayağı üstünde duruyor :D
-
Esentepe netin yazıtipi ve şekli değişse daha güzel olacak...
-
muhaha wert rakamları da ekliyeydin madem :D
-
Eyvallah arkadaslar, isik ayarlariyla biraz daha oyniycam... Rene hocam yazi tipini e degistirip ekliycem ;) tesekurler yorum icin...
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------aga tek ayağı üstünde duruyor :D
Wrt hocam, bu PhotoShop'ta bana Renk filitrelerini ogretirmisin??Butun isi Cinema 4D den yapmaya calisiyorum. :D tek bir programdan guzel birseyler cikarmaya calisiyorum ama buraya kadar: artik yarimci prgram da kullanicam :P
-
Hybris bunu yazdı:
muhaha wert rakamları da ekliyeydin madem :D
-----------------------------üşendim amk :P
-
Eevt arkadaslar, yardimlariniza gore resmi yeniden derledim :D isik ayrlarini tekrar duzenledim ve yazi seklini degistirdim...
Not: Wert hocam eyvallah ;) renk ayarini cozdum gibi :P
Bu da Son hali:

-
filmlerdeki gibi kaliteli ve kusursuza yakın bir model ve render yapmak istiyorsan HDR destekli bir makine kullan dostum. 3dsmax'a hdr arkaplan olarak koyar isen ışıkları ayarlamana bile gerek yok. cinema4d de bu nasıl oluyor bilmiyorum ama malum, HDR normal resimin üzerine orjinal ışık verilerini kaydeden bir format. o yüzden çokçok gerçekçi görünüyor. transformersı izlediysen bilirsin