3D Gözlükle Oynanan Oyun
-
sayın müridler 3d gözlükle oynanan oyun varmı yani ben gözlüğümü taksam oyunu oynarken adam ciddi ciddi bana yaklaşsa filan varmı böyle bişi araba yarışıda olur maksat o gözlükle izleyeyim 3boyut olsun
-
eskiden 31 aralık da dağıtılırdı yıl başını 3 boyutlu geçirin diye :)))
-
ya oyun zaten 3 boyutlu.. ne gerek var gözlüğe? mausu az çevirirsin; kafanı çevrmeden iyidir :P
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben hatırlamıyorum sadece güneş tutulmalarında falan dağıtıyorlardı artık sen hangi seneden bahsediyorsan :D fantezine bağlı :D
-
show tvde dansoz karılar çıkardı yılbaşında millet 3 boyutlu gözlü takar öle izlerdi..alperle aynı düşünceleri paylaşıyoz sanırsam:D
-
edit :D
şey var benım bildigim trackmania
bayağı popüler
-
karaconda bunu yazdı:
ya oyun zaten 3 boyutlu.. ne gerek var gözlüğe? mausu az çevirirsin; kafanı çevrmeden iyidir :P
-----------------------------la öyle deil lan XD
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ben hatırlamıyorum sadece güneş tutulmalarında falan dağıtıyorlardı artık sen hangi seneden bahsediyorsan :D fantezine bağlı :D
-----------------------------sen bilmezsin tutti furitti vardı :) açıyolardı yavaş yavaş
fazla yazmayayım :)= hayatım tehlikeye girebilir
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------sen bilmezsin tutti furitti vardı :) açıyolardı yavaş yavaş
fazla yazmayayım :)= hayatım tehlikeye girebilir
-----------------------------tutti frutti cok guzeldi 12den sonra showtvde cikiyordu
portakal diyorsun portakal kiz goguslerini aciyor
cilek diyorsun cilek kiz
cok guzeldi :D
-----------------------------tüh aq bütün eğlenceyi kaçırmışım desenize :D hemen bulup izliyim =)
-
3d gözlüğü olmayanlar aşağıdaki linten bakarak gözlüğü evde kendiside kolaylıkla yapabilir. Böylelikle 3d imax filmlerini yada belgesellerini internetten download edip seyredebilirsiniz. müthiş bir deneyim. İstinyePark'taki sinemada izlemiştim.
http://www.3dgozluk.com/3d-gozluk-yapalim/ -
3 boyutlu oynanan trackmani var
trackmania online araba yarışı oyunu ayrıca single da takılabilirsin
hem 3 boyutlu hem 3 boyutsuz özelligi var :D
hem national hem united serisi var
national ücretsiz united ücretli
aralarındaki tek fark araba modelini değiştirince herkeste değişmiş gözüküo ama nationalda arabanı değiştirdiginde sadece kendini görüosun bide bi kaç ek özelligide olabilir
(zevkli oyundur saatlerini gecirebilirsin tecrübe konuşuo :D kg)