folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder 3D Gözlükle Oynanan Oyun

3D Gözlükle Oynanan Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    Elimde 30a yakın sabah gazetesinin verdigi 3d gözlük var alıcı varsa satarım makul bi fiyata:P

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------
    Elimde 30a yakın sabah gazetesinin verdigi 3d gözlük var alıcı varsa satarım makul bi fiyata:P

ya aslında entel toptan alıcak biri çıkcagını sanmam ama tektek de gönderme parasını degmez :D

CNBC-e yi takip teyim dergi verio arada :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    The_FCN bunu yazdı:

EntelKoylu bunu yazdı:

ya aslında entel toptan alıcak biri çıkcagını sanmam ama tektek de gönderme parasını degmez :D

CNBC-e yi takip teyim dergi verio arada :D

toplu yada tektek fark etmez fiyatta anlaşırsak herkese yolarım:P gittigidiyorda tanesini 5 liradan satıyorlar:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    hımm başka yokmu bilgisi olan trackmania iyigibi ama başka başka?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

bu 3d görüntü alma mevzusu 3d nin adı gibi çok boyutlu bişey, en yaygını mavi kırmızı olan gözlükler,

trackmania kırmızı mavi gözlükle oynanabilicek bir oyundur, bunun dışında pc de 3d yi ekrandan çıkartmak istiyorsanız bunun donanımı mevcut, kendim denemedim 90$ civarında birşeydi vga dan çıkış alıp bu parçaya giriyor bu parçadanda bi gözlüğü sen takıp ekrana bakıyodun, nasıl çalıştığını teknolojisini tam bilmiyorum açıkcası

diğerleri ise cnbce dergisini alan olduysa kahverengi gözlükler dağıtıldı mesela, ayrıca sinema salonlarında 3d filmler mevcut, bütün salonların gözlükleri birbirinden farklıdır çünkü hepsinin görüntüyü ve ışığı yayması kendi teknolojileridir,sadece video için değil resim içinde gereçlidir bu farklılık, gerçi piyasada 3 - 4 teknoloji var şuan, birde yeni olarak gözlüğe gerek duyulmadan belli mesafeden 3d özelliği olan videoları resimleri gözlüksüz 3d olarak görmenizi sağlayan lcd ler üretiliyor, 40" i 20,000 tl civarında ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek
    hocam ben sinemadan çıkarken cebe attıydım baya da iyi bişi:D

ttnet e kotam girsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=oyunlar%C4%B1&folderid=91921

bunu bi incele istersen hocam.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 6646 Toplam Mesaj: 18