3D Jenerik Calismam (Shaban Interactive)
-
edonline bunu yazdı:
-----------------------------
Gayet başarılı bir çalışma emeğin güzel. Sadece en sondaki parçalanma explode üzerinde biraz daha çalışmalısın. Bu arada 3D MAX mi MAYA mi?
-----------------------------Tesekur ederim dostum ;) Aslinda exlposion effect yok sahnede. Shutter effekt kulandim, Mayayi sadeec particle ve rig sistemleri icin kullaniyorum, Tum sahne Cinema 4D de yapildi. Montasjini da Adobe Premiere Pro dan yaptim.
Max!a gelince :D Anti-Maxci yim ben :D
-
ibrahimeren bunu yazdı:
cidden güzel olmuş.Tebrikler.[Ne kadar süreni aldı bu çalışma?)
-----------------------------1 haftaya yakin bir suremi aldi renderiyle beraber. Renderi 46 saat surdu...
-
kullandığın makinanın özellikleri neler?
kendimi gaza getirmek için soruyorum.
-
Esquire bunu yazdı:
kullandığın makinanın özellikleri neler?
kendimi gaza getirmek için soruyorum.
-----------------------------Core 2 Quad Q6600, (Over Clocked) 3.0Ghz x4. Ati X1650, 4G Dual Kit 800mhz ram.
Bununla aldim renderi :D
-
helal süper çalışma olmuş, geliştirmeye devam et hocam kendini.Bu konuda iyi yerlere gelirsin inşallah.. öyle gözüküyor zaten
-
mitokondri bunu yazdı:
Galiba bu iş hem zeka, hem yaratıclık, hem beceri hemde bilgi istiyor. En sonda o kırmızı halkanın beşparmak yazısını sarıp taşların dökülmesi fikri hoşuma gitti. Genel olarak hoş olmuş video.
3D tekniğinden anlamıyorum ama öğreneceğim :)
-----------------------------Tesekur ederim :) Hyazl gucu ve yaraticilik yoksa tum teknikleri bil istersen hic bir uretim yapamazsin :) zeka da istiyor evet, cunku bir sahne yapmak istersin, fakat mantikli bir yontemini arasin bu sahnenin nasil yapilabilecegine dair. oenegin; kamera hareketlerini anime etmek gayet zor bir islemdir. daha iyi olmasi icin kamerayi degil de tum sahneyi hareket ettirisin :) alternatif cozum yolu bulabilmen gerek ;)