3D Mavi Kelebek
-
Selam arkadaslar :) 4 saatte bitirdigim bir projemi paylasmak istiyorum :) Modelleme, kaplama ve isiklandirma toplam 4 saatimi aldi. :) Cinema 4d nin Physical renderi sagolsun render tam 1 dk surdu :D
3D TV ye sahip olanlar mutlaka denesinler. pisman olmayacaklar.
Final Render:

3D SBS Render:

Wireframe:

-
kelebeği sen çizdiysen çok güzel çalışma hocam, başarılar.
-
Eve gidince bakayim bi tv ye atip.
Renkler mukemmel gozukuyo.
-
acemi-webci bunu yazdı
kelebeği sen çizdiysen çok güzel çalışma hocam, başarılar.
ben cizdim hocam.
-
Güzel olmuş hocam eline sağlık. Yalnız kelebeğin ayaklar artık dal mı neyse ona tam değmiyor. Yani sanki biraz havada gibi kalmış. Ayakları dalı kavrayacak şekilde ayarlarsan daha güzel olur diye düşünüyorum.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Güzel olmuş hocam eline sağlık. Yalnız kelebeğin ayaklar artık dal mı neyse ona tam değmiyor. Yani sanki biraz havada gibi kalmış. Ayakları dalı kavrayacak şekilde ayarlarsan daha güzel olur diye düşünüyorum.
hocam tam konma ani oldugu icin ayaklari monte etmedim :D ama animasyonda konucak. bitince videoyu da ekleyecem.
-
çok güzel hocam başarılarının devamını dilerim
-
güzel görünüyor...
şimdi bakim tvden...
birşey soracam bir resim için 4 saat felan harcıyon kim bilir animasyon için kaç gunun gidiyordur.bunun için maddi bir kazanc sağlıyonmu yoksa zevkinemi yapıyon...
edit:şimdi baktim tvden azcık yoruyo gibime geldi. ama güzel görünüyor..
resim tam ekranı kaplamıyor bu arada
mrkps tarafından 15/Oca/14 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
mrkps bunu yazdı
güzel görünüyor...
şimdi bakim tvden...
birşey soracam bir resim için 4 saat felan harcıyon kim bilir animasyon için kaç gunun gidiyordur.bunun için maddi bir kazanc sağlıyonmu yoksa zevkinemi yapıyon...
eyvallah hocam, gozu yormuyor degil mi? 4 saat tum sahnenin yapimi surdu hocam. animasyon oldugunda tabiki sure uzar. ama cok da abarti bir zaman degil. animasyonu buyuk ihtimalle 6 saatte biter. 15 saniyelik bir animasyon. evet bu isten pra kazaniyorum. film ve reklam projelerinde calistim iyi kazanc sagliyor.
-
İyi olmuş hocam başarıların devamını...
-
Subtitle bunu yazdı
İyi olmuş hocam başarıların devamını...
eyvallah hocam.