3D Mavi Kelebek
-
Abü o değilde bi tane produksiyonu videoya çekseydin de nasıl hazırlanıyo görürdük =)
hem o zaman kelebeği fln neresinde hata yapiosun daha iyi anlardım öğretirdik sana
-
HolyOne bunu yazdı
Abü o değilde bi tane produksiyonu videoya çekseydin de nasıl hazırlanıyo görürdük =)
hem o zaman kelebeği fln neresinde hata yapiosun daha iyi anlardım öğretirdik sana
:) hahaha tamam hocam. yapim asamasini da kaydederim birdahakine :) maksat hatalarimi gormek :D
-
Abi bu kelebek uçuş eğitimini IFTC smilator rooms'damı aldı yahu ahaha dümdüz uçuyorlan bu :D
kelebek dediğin biraz cilveli olur işveli olur kırıtır bu resmen düz adam sami.
ama sample'ı yakalamadım sanma görür görmez çaktım.
bu bir blue morpho butterfly ama o çok çaça be :D
Aga uçuş için ben ona brove vericem ama sen rahat ol :D wp olarak düşünürsek çok güzel olmuş ama burada holy'ninde dediği gibi adam seni Render'ı ile ezmiş resmen, senin resminin adı boruya kelebek konmuş ise onun ki. ... na kelebek konmuş işte o noktalar değerli :D -
HolyOne bunu yazdı
hocam daha oce hazirladigim bir video dersi ekliyorum :) adim adim gosterdim neyi nasil yaptigimi :)
http://www.youtube.com/watch?v=MTIwIkKjdp4