3D Neşet Ertaş (İstek Üzerine)
-
bide atatürk çiz bakalım istek üzerine
-
DaveReed bunu yazdı
bide atatürk çiz bakalım istek üzerine
Atamin modelini onceden baslamistim. fakat harddiskimle beraber gitti. hatirlattigin iyi oldu hocam. Modelleyecegim :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
Evet arkadaslar, projeyi burada finalize ediyorum :) umarim begenirsiniz :)
Duzeltmeler:
*Deri dokusu iyilestirildi
*SubSurface Scattering yeniden duzenlendi (isik gecirgenligi)*Gozler yeniden modellendi ve dokualndirildi*Biyiklar, Saclar ve Kirpikler hair kullanilarak tekrar yapilandirildi ve tonlama hatalari duzeltildi*Vucut eklendiFinal Render (Physical):Wireframe:up
-
arkadalar, vakit bulursam kinect cihazini kullanarak real-time kendi yuz hareketlerimi modele aktaracagim. yapim asamasini gosteren bir de video kaydedecegim :) bastan sona hersey nasi yapiliyor bilginedireyim :)
-
Aynen hocam bilgilenirsen iyi olur boş zamanlarımızda uğraşırız işte. Neşet Baba çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık.
-
Kusura bakma hocam bence hiç benzememiş. Daha çok Carlos Santana ve melih gökçek arasında kalmış.
-
Kumanaga bunu yazdı
Kusura bakma hocam bence hiç benzememiş. Daha çok Carlos Santana ve melih gökçek arasında kalmış.
Bence gayet hoş olmuş hocam daha iyisi bizzay canlısı olurdu. Zaten nekadar profesyonel işler çıkardığını biliyoruz :)
Şu animasyon gelsin bi de çok sabırsızlanıyorum
-
EEe proje dosyasını da isteriz
-
HolyOne bunu yazdı
EEe proje dosyasını da isteriz
:D Proje dostasini da paylasacagim :) animasyonu bitirir bitirmez :)
-
Hocam ellerine sağlık gerçekten çok güzel olmuş nacizane yorumum gözlerde biraz oynayabilirsen daha güzel olcak gibi