3D Videoclip Calismasi (Yapim Asamasi)
-
Arkadaslar, Live Dj Flo isminde birine 3D vieoklip yapiyorum. Buadam cok saglam Piano ve synthsizer caliyo. herneyse, Videoklip uzaylilarla ilgili. uzaylilar dunya isimli gezegenden bir ses sinyali aliyolar, bu adamin yaptigi sarkiyi duyuyolar cok begeniyoalr dunyaya geliyolar fln filan...
Videoklibin birkac screenshotunu sizlerle paylasmak istedim ;) bitince buraya ekliycem ;)

-
uzay gemisnde debriyaj... (bana öle göründü) ama güzel olmuş hocam bitince görmek isterüm
-
görüntülere göre güzel olmuş hocam uzaylılar benzemiş.
-
Edit: Video Dosyasi; http://vimeo.com/9194856
-
Hocam ne olursa olsun o pedalları kaldır fena dalga geçerler wallaha :D
-
bence kokpiti tekrar elden geçir(tabi demesi kolay :D) f1 sürer gibi oturuyorlar
-
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
görüntülere göre güzel olmuş hocam uzaylılar benzemiş.
-----------------------------benzemiş :|
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hocam ne olursa olsun o pedalları kaldır fena dalga geçerler wallaha :D
-----------------------------:D dai gordugun gibi gemiye gaz vermek icin kol pedali eklememisim :D birak da ayaklariyla bassinlar :D buarada gemi beyin gucuyle kontrol ediliyo ama gaz pedallari haric :P
-
ya 3d dedinde bu gün avatar izledim norml gözlügün üstüne 3d gözlük taktım başım ağrıyor ve gözde yanma var bunun çözümü ne olabilir ya konu açma gereği duymadım k.bakma..
-
HeadBanger bunu yazdı:
ya 3d dedinde bu gün avatar izledim norml gözlügün üstüne 3d gözlük taktım başım ağrıyor ve gözde yanma var bunun çözümü ne olabilir ya konu açma gereği duymadım k.bakma..
-----------------------------dai yesil, kirmizi gozlulerle baktiysan normaldir, hassas gozlerde yanma yapar. uyu sabah kalkinca biseyin kalmaz.
Not: Lutfen knuyu saptirmayalim :D
-
gayet güzel bir çalışma emeğine sağlık..