4 Ay Kullandığım Yd İphone 'Um Kapandı. Anlayan Var Mı ?
-
telefonum çift esim'li. turkcell kullanıyorum
1. esim'i kullandım ve 4 ay hakkım bitti.
2. esim'e geçtiğimde hat gelmiyor.
2 imei için farklı farklı turkcell'den aldığım qr kodum var.
fikri olan var mı ?
-
Uçak moduna alıp tekrar açmayı denedin mi
-
çift simkartlı telefonları sim değiştirerek daha uzun kullanma muhabbeti kalkmadımı ?
sınır iki sim e birden geliyor diye biliyorum.
PanxeR tarafından 09/Eyl/26 00:53 tarihinde düzenlenmiştir -
LinkinMeTiN bunu yazdı
fikri olan var mı ?
PM
-
efsane_212 bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdı
fikri olan var mı ?
PM
Çözümü biz de bilseydik ben de pm isterim varsa çözümü
-
PanxeR bunu yazdı
çift simkartlı telefonları sim değiştirerek daha uzun kullanma muhabbeti kalkmadımı ?
Fiziksel çifsimli 15PM var 4+4 kullandım 1 haftaya kapanır bakalım ne yapacağız :D
-
darkroques61 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Fiziksel çifsimli 15PM var 4+4 kullandım 1 haftaya kapanır bakalım ne yapacağız :D
hocam cozumu bizimle de paylasir misin lutfen :D
-
prototype461y5k bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Telefonu aldığım kişi uzatma yapıyor ücreti mukabilinde muhtemelen o yolu izleyeceğim ama yazarım başak yol bulursam
-
Burada ki QR kodunu dene, altında yazıyor yapılması gerekenler
-
darkroques61 bunu yazdıprototype461y5k bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Telefonu aldığım kişi uzatma yapıyor ücreti mukabilinde muhtemelen o yolu izleyeceğim ama yazarım başak yol bulursam
nasıl bir yöntemmiş hocam ? bizimde ay sonunda doluyor 4+4 tek fiziksel cihaz. esim işini yaptık o da bitmek üzere.
2 imei pasaport kaydında patlamayan yok mu şimdi ? risk alıp iki cihazı kayıt etmeyi düşünüyorum ama aksini görmedim nette hiç herkesin kapattılar sanki.
düşük model bir iphone alıp onunla 2-3 ay icloud ile devam etmekte diğer seçeneğimiz bi haftaya karar vermem lazım ne yapacaz diye.
-
O telefonlarda 2 adet imei var ya. Mantık şöyle işliyor:
Simi telefona taktın. 1. İmei yi aldı kullandı. 4 ay süren başlıyor.
4 ay süren bittikten sonra yapman gereken simi çıkarmak, ve bu kullanmış olduğun 1. İmeiyi herhangi bir esim uygulamasıyla doldurmak. Maksat 1. İmei meşgul kalsın.
Sonrasında sim kartını tekrar takıyorsun ve sim ilk imei meşgul olduğu için otomatik olarak 2. İmei ye yönleniyor ve 4 aylık süre tekrardan başlıyorEsim için de aynı mantık geçerli
abka tarafından 10/Eyl/26 07:08 tarihinde düzenlenmiştir