4 Ay Kullandığım Yd İphone 'Um Kapandı. Anlayan Var Mı ?
-
the_ilkay bunu yazdıGenki bunu yazdı
etrafından birinden fiziksel sim bul cihaza tak, taktığın bu fiziksel sim senin süresi biten imei'ye denk gelecek
fiziksel sim takılıyken sonra cihaza yeni sim ekle de, e-simini tanıt, sorunun çözülürabuk sabuk uygulamalarla, yabancı esim qrlarla vs uğraşmazsın ben öyle yaptım
edit : çift e-simmiş plan iptal a*
Yılın ilk 4 ayında fizikseli kullandım
şuan e sim i kullanıyorum o da kapandı kapanacak.
Diyorsun ki, e sim de kapandığında fiziksel sim bulup tak. Sonra yeni e sim tanıt hat kullanıma açılacak. Doğru mu anladım?
Bunun mantığı ne, zaten iki i mei var ikisi de gsm&btk tarafında kapatıldı ise nası açılacak, bu yöntem yeni i mei vermiyor sonuçta, ama kapanırsa deneyeceğim en fazla i mei parası boşa gider
Yılın ilk 4 ayında fizikseli kullandınız, sonra hemen dümenden 2 kuruşluk bi esim aktifleştiriyorsunuz, o aktifken fizikseli takınca aylardır zaten kullandığınız fiziksel sim 2. imei ile eşleşiyor, aynı sim ile 4 ay daha devam ediyorsunuz
-
the_ilkay bunu yazdıGenki bunu yazdı
etrafından birinden fiziksel sim bul cihaza tak, taktığın bu fiziksel sim senin süresi biten imei'ye denk gelecek
fiziksel sim takılıyken sonra cihaza yeni sim ekle de, e-simini tanıt, sorunun çözülürabuk sabuk uygulamalarla, yabancı esim qrlarla vs uğraşmazsın ben öyle yaptım
edit : çift e-simmiş plan iptal a*
Yılın ilk 4 ayında fizikseli kullandım
şuan e sim i kullanıyorum o da kapandı kapanacak.
Diyorsun ki, e sim de kapandığında fiziksel sim bulup tak. Sonra yeni e sim tanıt hat kullanıma açılacak. Doğru mu anladım?
Bunun mantığı ne, zaten iki i mei var ikisi de gsm&btk tarafında kapatıldı ise nası açılacak, bu yöntem yeni i mei vermiyor sonuçta, ama kapanırsa deneyeceğim en fazla i mei parası boşa gider
arkadaşın çift esim model telefon onun için yazdı tahminimce.