4 Çekirdekli Q8200 PC 750 YTL ! Philips 17" LCD Monitörle Birlikte !
-
Arkadaşlar bu bilgisayarı yaklaşık 1.5 milyara topladım. İşlemci henüz 2 aylık. İstediğim fiyat 750 TL
17 inç PHILIPS LCD Monitörle birlikte verilecektir.
Makinenin Vista Performans Puanı 5.0 !
* 4 Çekirdekli Intel Core 2 Quad Q8200 2.4 GHz İşlemcisi vardır. İşlemcinin 4 mB önbelleği vardır.
-
nerde oturuyorsun pazarlık payın varmı ?
-
istanbul kartalda oturuyorum pazarlık payı var.
-
400 sadece kasaya verebilirim.
-
işlemciyi 375 e aldım 2 ay önce. kabul edilmemiştir.
-
sen bilirsin kardeş ben burdayım sonucta sattıgın mal 2nci el iyi satışlar.
-
bu kasayı kesinlikle 400 e satma az mantıklı olun la verilirmi bu kadar şey 400 e teklif etceksenizde biraz mantıklı teklif edin
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
bu kasayı kesinlikle 400 e satma az mantıklı olun la verilirmi bu kadar şey 400 e teklif etceksenizde biraz mantıklı teklif edin
-----------------------------arkadaşım mantıgı falan yok bu isin imkanım 400 TL bunuda söylemeden once pazarlık payın varmı diye sordum oda evet dedi imkanım olan 400 Tl yi söledim ister kabul eder ister etmez satan kişinin kararı o öyle mantık yok bilmem ne işi degil ...
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşım mantıgı falan yok bu isin imkanım 400 TL bunuda söylemeden once pazarlık payın varmı diye sordum oda evet dedi imkanım olan 400 Tl yi söledim ister kabul eder ister etmez satan kişinin kararı o öyle mantık yok bilmem ne işi degil ...
-----------------------------sanırım pazarlık payı kavramın biraz geniş?
-
satıcı da alıcı da istedigi gibi fiyat verir arkadasım. size ne, milletin ne fiyat verdiginden. işinize baksanıza.
abim program kasıyo evde.sağlam bi masaüstüne ihtiyacı vardı. sorarım ona bi. dönerim tekrar konuya.
-
gittigidiyor ilanında 850'ye alan olmazssa, ben alabilirim, boş mesaj kirliliği yapmayın lütfen herkez istediği teklifi vermekte, satıcıda kabul edip etmemekte özgürdür, kimseye verdiği tekliften dolayı hakaret edilemez