4 Çekirdekli Q8200 PC 750 YTL ! Philips 17" LCD Monitörle Birlikte !
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------kasayı alamıyorum şimdi yazıp konuyu burda baltalamak istemiyorum, hala alabilirsiniz alıcıya şimdiden hayırlı olsun
-----------------------------:| Olm sende milletle dalga mı geçiyosun ya.Cık cık cık !
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------kasayı alamıyorum şimdi yazıp konuyu burda baltalamak istemiyorum, hala alabilirsiniz alıcıya şimdiden hayırlı olsun
-----------------------------:| Olm sende milletle dalga mı geçiyosun ya.Cık cık cık !
-----------------------------ne dalga geçcem la, bana sonradan uymadı malesef ki, dönekliğim için özür, alıcılarda var sanırsam, gençlerin önünü açmak lazım :F
-
Ben alıyordum mesela. Sen benden yüksek teklif ettiğin için vazgeçtim.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Ben alıyordum mesela. Sen benden yüksek teklif ettiğin için vazgeçtim.
-----------------------------benden düşük teklife satıcı satmaz ki artı benim teklifi veren mürid'de var hocam :
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------benden düşük teklife satıcı satmaz artı benim teklifi veren mürid'de var hocam ;)
-----------------------------Demek istediğimi anlamadın, sen teklifini verdin ve şimdi caydın. Sen teklif vermeseydin şimdi para adamın elindeydi. Satıcıya ayıp etmişsin fakat olabilir böyle şeyler, eminim mazeretin vardır onu sorgulamıyorum.
-
arkadaşlar kasayı 550 ye pazarlıksız bırakıyorum.
edit // 250 gb hdd yerine 80 gb hdd isterseniz fiyat 500 e çekilecektir. vakit daralıyor arkadaşlar acil satmam lazım.
ciddi olanlar yazsın.
-
edit