4. Geleneksel Tahribat.Com Tavla Turnuvası
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------f_shade bunu yazdı:
-----------------------------
Kazanan ödül olarak benimle oynayabilir.

-----------------------------Tamam arkadaşlar ödülümüz de belli oldu. 1 gelen mürit f_shade müridesiyle bir gün boyunca istediği gibi oynayabilecek ... Ona göre motive olun.
Caps yok mu caps ?
ahahahahahahaha :D:D:D:D:D -
Ephesus vs Andrei şu anda mynette eflatun odasında oynanacak. Ephesus mynet nicki : Zebercet_26 , Andrei mynet nicki : nymphador4
-
ödül yok mu hoca ödül nerede :)
-
Ephesus vs Andrei maçında Ephesus 2-0 öne geçti, Andrei geldi 3-2 yendi. Son el 5 tane arka arkaya çift attı saymam ben banane banane :D :D :D
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus vs Andrei şu anda mynette eflatun odasında oynanacak. Ephesus mynet nicki : Zebercet_26 , Andrei mynet nicki : nymphador4

2-0'dan dönüsüm muhtesem oldu :P
-
2 oyun boyunca çift atamadım lan :D Sonra bi ucunu gösterir gibi yaptı bir iki tane verdi küçük çift sonra yine sen arka arkaya başladın çift atmaya :D
-
rakiple uyumlu saatlerimiz yoksa ne olacak?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------aynı durum bizde de geçerli 7 saat ilerideymiş bulunduğu yer benim rakibin
-
beni de al beni de al
-
nightmare07 bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------aynı durum bizde de geçerli 7 saat ilerideymiş bulunduğu yer benim rakibin
-----------------------------benim sorun o kadar büyük değil de :) bugün o meşgul yarında benim sonuçlar açıklanıyor. öğleye kadar yatıyorum öğleden sonra da sonuçlar açıklanınca okula dershaneye uğrayacam uğradım mı da hadi dershane 1 saat az verelim okulda kafadan 2 - 3 saatim gider. sonra akşam eve dönecem evde ki pc sorunlu orada oynayamam. bence cumayıda ekleyebiliriz. ya da ortak bir saat bulmak için çabalayacaz :|