folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

400 Bin Liraya Alınabilecek Araç Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

fabia fabia fabia.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

aracımı satıyordum hocam bak istersen

Sahibinden Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2008 Model Bursa 220.000 km Siyah - 27992555 | arabam.com

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

2000–2005 model arası, 1.3 benzinli otomatik Toyota Yaris (Sol paket) bulabilirsen şehir içi kullanım için oldukça iyidir; şanzımanı da genelde sorunsuzdur.

1.0 motor ve 2006–2011 arası MMT şanzımanlı modelleri ise pek tavsiye etmem.

https://www.sahibinden.com/toyota-yaris-1.3-sol/benzinli/otomatik?a5_max=2005&a116445=1263354&a5_min=2000

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Bahsettiğin mesafe 11 km hacım dikkat et!

Dizelde sıkıntıdır kısa mesafe. Kışın ısınmaz o araba. Partikül dolar sürekli.  Dizelin bakımı ve parçası pahalıdır. 
    Al bi benzinli araç bak keyfine. Taksicilerin kullandığı markalar senin için referans olabilir. Hyundai ve reno. 
    Atmosferik motor, manuel vites al geç.

ZzZzZzZ...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Honda hrv 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kakaO
    kakaO's avatar
    Erkek

geçen sene toyota corolla terra 1.3 benzini aldım temiz araba. farları yuvarlak olduğu için pek tercih edilmiyor ama temizini bulmak kolay. bir senedir kullanıyorum çok şükür masraf çıkarmadı. tavsiye ederim.

zafer yakındır!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

72.000 Km de aldığım lineam 287.000 Km oldu. Euro4 Motor. 1 kez yakıt pompası arızalandı 5000 TL ye revize ettirdim. 190k ve üzerindekilerin triger zinciri değişmiş mi kontrol ettir hiç sorun yaşamazsın. En büyük problemi, plaka lambası yılda 1 mutlaka patlar :-) Ama artık dizel mantıklı mı bi bakmak lazım. benim uzun dönem yakıt ortalamam 5.6 şehir içinde 6lt yi geçmiyor. Ben agresif kullanmıyorum ama. Uzun yolda 100'ü geçmezsen 4,5 lt yakar, 120 civarı gidersen 5,5 lt yakar. Periyodik bakımları 5k falan tutuyor. Sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince cevaplarım.

Toplam Hit: 2568 Toplam Mesaj: 38
araba alım satım