folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 40.000 TL'ye Kadar Sıfır Araç Önerisi

40.000 TL'ye Kadar Sıfır Araç Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolerMaster
    CoolerMaster's avatar
    Erkek

Selam Millet,

Çok kararsız kaldık, 40.000 TL'ye kadar benzinli alıp tüp taktıracağımız, sedan araba arıyoruz.

Hyundai Accent Blue ya baktık, Checrolet Cruze'a baktık, ama arada kaldık...

Neleri önerirsiniz acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

2. el landcruiser al

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hocam ben olsam senin yerine ikinci el temiz lpgli 2009-2010 civic alırım.para olduktan sonra her türlü temiz araba bulursun ikinci elin püf noktası : "sabır" 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

5-10 daha atsaydın üstüne ford ya da jetta alabilirdin üstat, geçenlerde arkadaşım jetta aldı 49.000 liraya benzinli ama, zorla kendini almışken aklı başında al derim, ama sıfır almazsan bu paraya orta kalitenin üstünde güzel araçlar alabilirsin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hyundai Accent Blue'dan uzak dur hocam.Bi araba ancak bu kadar kötü yapılabilir.Arabada emaneten gidiyormuşsun gibi o kadar b.ktan bi araba.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

Hyundai alma derim.çok kalitesiz.

Chevrolet daha iyi.

Hyundai alacağına kia ondan daha iyi ama Chevrolet bu 2 markadanda daha iyi.

bide yeni Nissan Sunny var onada baka bilirsin.

ve bide asla ve asla 2. el alma.ucuz olsun ama 0 olsun.

2. el alıyorsun sonra her gün usta geziyorsun.0 al rahat 5 yıl kullan.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:19'da Homer tarafından düzenlendi.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:30'da Homer tarafından düzenlendi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Nissan Juke al 2. el

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

tüp taktırıp canlı bomba gibi gezmektense çek altına 1.2 TSI Seat Leon full + full , benzinide dert etme km yide , gez gezebildiğin kadar. Üstelik bu fıyata sahıbınden.com da inanılmaz derecede yüklü 2.el araçlar var km leride henüz 10k - 20k da . niçin lpg önermiyorum , bu sene başıma bir olay geldi.

bi yakınımın Toyota corolla 1.6 (2011 kasa) aracına arkadan acemi bi şoförün kullandığı fiat palio çarptı , ve düşün kü okadarcık araba yaklasık 60 km ile carpmasına rağmen toyotanın arkasını götürdü , allah korusun böyle birşey lpg ile başına gelse düşünmek istemiyorum bu yüzden önerim Leon üzerine yoğunlaşman olur hoca , araçta bu fıyata üstelik ınanılmaz donanımlar oluyor sunroof abs esp park sensörü vs vs .. şimdiden hayırlısı olması dileğiyle .)

edit: 1.2 TSI ın benzin sarfiyatına bakmanı öneririm , araçla cruise control 90-100km de otobanda gidip gelen adamların videolu resimli halde 4.1 ortalamayı gördüğü kanıtlar mevcut (seatclubworld.com )  :)

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 14:37'da Clostridium tarafından düzenlendi.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tüp taktırma ama chavrolet cruize al derim. Benim arkadaşımda 2011 var full. Çok memnun. Zaten haftada 3-4 gün ben onun araca biniyorum.

Bu araç bence fiyatına göre karşılaştırıldığında kendisinden 20.00 tl pahaalı olan araçlardan daha iyi.  Örnek olarak fluence den çok daha iyi bir araç. Sürüş emniyeti, yol tutuşu vs.. harika.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Ya anlamıyorum ne varmış lpg de ? O kadar tehlikeli de madem duydunuz mu hiç kaza sırasında lpg tankı patladı filan diye ? 

6-7 CM o tüpün kalınlıgı, kolaymı onu parçalamak ki parçalansada bişe olmaz rahat ol hocam, bagajın dışında istetme yerinde filan olmasın yeterli. 

Ayrıca kesinlikle sıfır araç alma, 40 bin tl ye Jestta hyundai kia chevrolet gibi arabalr alınmaz. Alacagın arabanın servis destegine bak önce. Honde Civic 2011 ler şuan en mantıklı görünen, bunun yanında Passatlara bakabilirsin 2011 filan. Arkadan çekişli araç düşünüyorsan bmw 5.20 lerin biraz eski modellerini düşünebilirsin otomatik vites ama oturaklı araba, yolu hissettiriyor adama.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-gri-ici-bej-masrafsiz-prins-lpg-bakimli-93633578/detay?source=promotion_topl

tanımıyorum tesadüf denk geldim google yazdım çıktı direk, bu tarz bişey düşünebilirsin bence.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 16:11'da mfatihbodur tarafından düzenlendi.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Kullanımlarıma göre söyleyebilirim ki dizel lpg den daha ekonomik oluyor. Lpg sarfiyatı kışın fiyatta benzine yaklaşıyor, dizel ise hava ısındıkça daha fazla verim veriyor, lpg den 8 ay verim alırken dizelden 12 ay verim alıyoruz. Şimdiye kadar 2 lpg li 3 dizel 3 benzinli aracım oldu, her aracımla da minimum 60.000 yaptım benim gözlemlerim bu yönde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 5597 Toplam Mesaj: 34