40.000 TL'ye Kadar Sıfır Araç Önerisi
-
poloların sıfırları o fiyataydı sanırım. çok güzel arabalar. wolkswagene tek geçerim.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Şirokko
-----------------------------Böyle okunduğunu öğrenene kadar sikirokko diye okuduğum günleri hatırladım.
-
adam 0 araç demiş
2.el araç öneriyorsunuz :)
Hyundai Yeni i30 a bak tasarım olarak tatmin edici bir görüntüsü var çok tutulacak gibi gözüküyor...
sahibinden.com da 0 ayarında olanlar var
chevrolet cruze dan uzak dur çok şikayet var o arabalarda
Golf 1.4 & 1.6 da düşünebilirsin ama dizel araba satın almanı öneririm... -
off bunlar nasıl kötü seçimlerdir ya
hem hyundai hemde accent bide tüp diyosun hocam
onu geçtim chevrolet cruze diyosun bide yılın en boktan arabası seçilecekti nerdeyse alanlar bin pişman hiç mi internet araştırmadın
1.si benzinliye binecek gücün yoksa tüplü alma dizel al lütfen araba alırken yapmayın şunu ya.
-
2008 model ford fiesta candır canandır.
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------adam 0 araç demiş
2.el araç öneriyorsunuz :)
Hyundai Yeni i30 a bak tasarım olarak tatmin edici bir görüntüsü var çok tutulacak gibi gözüküyor...
sahibinden.com da 0 ayarında olanlar var
chevrolet cruze dan uzak dur çok şikayet var o arabalarda
Golf 1.4 & 1.6 da düşünebilirsin ama dizel araba satın almanı öneririm...
-----------------------------chevrolet epica dayı sıfır ikinci el farketmez sağlam araba
-
hoca seni lpg değil tam aksine dizel paklar, hem ucuz hem güzel, birde aldınmı sağlam dCi yada multijet filan cok ama cok uzun süre bakımlarını düzenli yapıp temiz kullandın mı götürür seni. Şu an amcamın eski taksiden düşme albea yı aldım üsküdar kavacık attım aracı ben 200k da biliyordum ulan dıyodum amma sağlammış 200k de ne gidiyo diye, daha demın bi bakim dedim ki dikkatimi çekti araba tam tamına sana yemin ederimki 490k'da ve sadece bu sene araba cok büyük sorun cıkardı oda benzin istasyonlarındaki mazotlara ekstra kattıkları maddeden ötürü motor bi ara iflasın eşiğine geldi , 3-4 lira arasına tamir gördü hamdolsun fena gidiyo şimdi gene :) (en azından benim işimi görüyo kliması soğutuyo , gayet hoş gidiyo yolda daha 4-5 senedir bir kez bırakmadı :) )
uzun lafın kısası lpg out diesel in .) çok ama çok detaylı araştır galeriden alacak safaya gelirsende 123123 defa fazla düşün .) tekrar hayırlı olmasını dilerim şimdiden .) -
hacı sıfır araba demiş ama cok sıfır araba arayanları 2. ele dondurdum. 0 arabayı al anahtarı tak 5.000 TL + gitti. gidiceksin temiz biniciden düşük km, servis bakımlı, sorgulamalarını yaptırcaksın ustaya gosterceksin için rahat bi şekilde alcaksın.
ben hala civic diyorum tüpü takarsın yakıtta düşer keyfini sürersin.
-
hocam arabayı boşver parayı al gel de dükkan filan açak araba alarız gene :P
-
up