41 Yıllık Filmde Bulduğum Gariplik
-
o değilde ne zmana çıksa izlerim tarkan serisini
-
SpyBreaK bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Sizden de bişey kaçsın bigün yahu... :)
asıl gariplik burda abii :) adam her kelimenin baş harfini büyük yazmamış :) =)
Büyük yazıyom yakalıyosunuz, küçük yazıyom yakalıyosunuz... ne yapam artık baskı altında hissediyorum kendimi... sanırım yendim yenecem bu huyumu... az kaldı, hikaye yazarım okumazsınız baş harfler büyük diye... Yendim yenecem bu huyumu... :) -
hocam 1,5 saatlik filmi atiginda buraya filmde de bi gariplik var yazdiginda, gariplik hangi dakikada hangi saniyede onu da yaz aq amacin ne filmi mi izletirmek istiyorsun milete
-
Zaten eski filmlerin hemen hepsi bir alem komedi niyetine izleyeceksin. Mantık aramayacaksin.
-
geniuss bunu yazdı
hocam 1,5 saatlik filmi atiginda buraya filmde de bi gariplik var yazdiginda, gariplik hangi dakikada hangi saniyede onu da yaz aq amacin ne filmi mi izletirmek istiyorsun milete
Adam zaten dakika saniye modunda atmış hoca. :|
Niye atarlanıyon ki yani niye sinir niye asabiyet. :| -
ShockMan bunu yazdıSpyBreaK bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Sizden de bişey kaçsın bigün yahu... :)
asıl gariplik burda abii :) adam her kelimenin baş harfini büyük yazmamış :) =)
Büyük yazıyom yakalıyosunuz, küçük yazıyom yakalıyosunuz... ne yapam artık baskı altında hissediyorum kendimi... sanırım yendim yenecem bu huyumu... az kaldı, hikaye yazarım okumazsınız baş harfler büyük diye... Yendim yenecem bu huyumu... :)hocam bi de şu üç noktayı bırak ya ortama mistik bi hava katıyor :D
-
mahzal bunu yazdıgeniuss bunu yazdı
Adam zaten dakika saniye modunda atmış hoca. :|
Niye atarlanıyon ki yani niye sinir niye asabiyet. :|harbi ya ben ikinci videoyu izlemisim gercekten cok ama cok ozur dilerim
-
Cüneyit ARKIN nın Malkoçoğlu filmindeki bir sahnesinde kolunda beliren Seiko 5 saate ne demeli peki :)
Rahmetli Sadri ALIŞIK Çok severim kendisini ama Uzay Yolu Filminde sayılmayacak kadar çok ofsayt vardı...
Neyseki Sinememız bu hatalardan arınarak hızla gelişiyor@The_Cure Tamam hocam üç noktayıda bırakıyom. Varolanları editledim.
ShockMan tarafından 04/Şub/13 22:32 tarihinde düzenlenmiştir -
-Kurt, babamı kim öldürdü?
+Hav! Hav! Hav!
-Hain Kostok!!!Bundan daha garip olamaz di mi :D
-
Alın bu da benden:
http://www.youtube.com/watch?v=zq5-6PkVGCg