41 Yıllık Filmde Bulduğum Gariplik
-
bi tanede benden.
hababam sınıfında hani tünel kazıyorlardı ya. bu sınıf 2. katta değil miydi? bide mahmut hocanın odası bi alt kattayken (:
-
oldwolf bunu yazdı
-Kurt, babamı kim öldürdü?
+Hav! Hav! Hav!
-Hain Kostok!!!Bundan daha garip olamaz di mi :D
Koltuktan düştüm daa. :) Harbi iyiymiş. Birde şey vardı, Kara Murat sanırım(Adam kör). Oğlu yanında, oğlu şey diyor baba şu tarafa kaçtı diye gösteriyor. Kara murat o kör haliyle görüp öldürüyordu adamı. :)
-
ajan1111 bunu yazdı
bi tanede benden.
hababam sınıfında hani tünel kazıyorlardı ya. bu sınıf 2. katta değil miydi? bide mahmut hocanın odası bi alt kattayken (:
aahhh simdi dusunsudumde
FAIL
-
ShockMan bunu yazdı
Büyük yazıyom yakalıyosunuz, küçük yazıyom yakalıyosunuz... ne yapam artık baskı altında hissediyorum kendimi... sanırım yendim yenecem bu huyumu... az kaldı, hikaye yazarım okumazsınız baş harfler büyük diye... Yendim yenecem bu huyumu... :)Sen Her Kelimenin Ilk Harfini Buyuk Yazma Huyunu Birak, Bende Burada Sampanya Patlatacam. :)
-
o değilde "Hızlı ve Öfkeli 5" de ki sahneye, aklı takılan oldu mu?
Bauer tarafından 05/Şub/13 05:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bauer bunu yazdı
o değilde "Hızlı ve Öfkeli 5" de ki sahneye, aklı takılan oldu mu?
tespit budur
-
o da bişey mi ?
aynı gün aynı kanalda bu filmden sonra çıkan battal gazi filminde cüneytarçının chang yu mu ne çinliyle kavga ettiği zindanın duvarlarına dikkatlice bakınca elektrik kablolarını görebilirsiniz
hatta iyi bir çocuk olursanız, şirinleri bile görebilirsiniz.
-
oldwolf bunu yazdı
Alın bu da benden:
http://www.youtube.com/watch?v=zq5-6PkVGCgHocam o hareket dilsizler arasında (tuvaletim var) manasındaymış. O yüzden çocuk muhtemelen set arkasına tuvaleti olduğunu söylüyorum. Biliyorum bu hatayı.
-
Bence gel gel yapan bir adam yok. Köpek o sırada kadrajdan çıkıyor. Muhtemelen ışık kaynağına yakın bir yere gidiyor. Köpeğin kuyruğunun gölgesi olabilir.
-
sniperscope bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Büyük yazıyom yakalıyosunuz, küçük yazıyom yakalıyosunuz... ne yapam artık baskı altında hissediyorum kendimi... sanırım yendim yenecem bu huyumu... az kaldı, hikaye yazarım okumazsınız baş harfler büyük diye... Yendim yenecem bu huyumu... :)Sen Her Kelimenin Ilk Harfini Buyuk Yazma Huyunu Birak, Bende Burada Sampanya Patlatacam. :)
Hocam patlatabilirsin sanırım yendim gibi... sağ serçe parmağım nadir shifte kaysada, arada edited çekerek yola devam diyorum... nasıl bu tarzımı beğendin umarım.. :)Şampanyan yarasın bu arada... hayde çeeek fondip.
Edit.. : Anaa hocam senin yazılara ne olmuş... sende benim gibi yapmaya başlamışsın... umarım bilerek yaptın bunu. :)
ShockMan tarafından 05/Şub/13 13:20 tarihinde düzenlenmiştir