450TL Lik Faturaya Karşılık. Vodofonezede.Com
-
mahkemeye ver bişey çıkmasa bile borcu taksitliyorlar
-
ya bu ibnelerin taaa telsimden kalma alışkanlıkları bu. ben bizim bölgede adsl yokken 2004 lü yıllarda telsim sınırsız gprs almıştım ilk aldığımda aylık 5 tl idi sonradan bir anda 50 tl ye çıkardılar tamam dedik kabul ettik 1-2 ay kullandım sonra bi fatura geldi 450 tl vay amk. dedim ne oluyor aradım müşteri hizmetlerini çözemediler. o zamanlar mecdiyeköyde merkezleri vardı gittim anlattım durumu dilekçe yazdım 3 ay faturayı ödemedim sonra haber verdiler 50 tl ye düştü faturanız diye 3 ay sonra gittim ödedim kapattırdım. yıllarca bekledim faturanın faizini isteyecekler diye ama daha borç çıkmadı.
-
AsortiC bunu yazdı:
-----------------------------Beyler dün resmen şoka girdim tam tamına 451TL lik fatura geldi. Normalde 500dakika heryöne + 5000 sms 29TL lik paketi kullanıyorum.
Bunun üstüne müsteri hizmetlerini aradım ve kendisini oranın en yetkilisi olarak ısrarla tanıtan bayandan detayları almak istedim,
Normal paketimi aşmışım tmm eyw diorum borçda benim borcum giydirmişsiniz mecbur ödicem diyorum ama kaç dakika aşmışım diyorum bana oranın en yetkilisi oldugunu söyleyen bayan ekranında bunu göremediğini söylüyor, peki kimin ekranında bu çıkıyorsa ona bağlaym diyorum en yetkili benim diyor, bir ara aynı lafları tekrarlamaktan sıkıldım baktım olmayacak sonsuz döngüye girdi muhabbet peki dedim bari taksitlendirme yapalım tlfnum kapanmasın 450TL sizinde bildiginiz gibi cok belki aşmış olabilirim ama kesinlikte inanmıorum bu kadar olduguna, 150TL vergi 220 fln konuşma çok yinede kabul ediorum taksite fln bağlama şansımzı yokmu diyorum biz bişey yapamayız diyor en sonunda dayanamadım peki dedim ne diyim kandil kandil allah belanızı versin dedim kapattım.
Aklıma direk vodofonezede.com domaini geldi bu domaini alıp vodofone tarafından kazıklanan herkezin hikayesini paylaşabileceğini düsündüm ileride belkide 10.000-20.000 civarı olursak başka bir gsm operatorune bak biz bu kadar vodofonezedeyiz bize özel bir kampanya yapın topluca size geçelim diyebilecek bir güce sahip olabiliriz diye düsündüm. Olmasada vodofoneye bir şekilde zarar gelsin ne şekilde olursa olsun mantıgıyla açacagım bir sitedir.
Sitenin arayüzü aşşağıda yorumlarınızı bekliyorum
www.vodofonezede.com/beta
-----------------------------Benzer sorun avea'da yaşandık, yıllardır kapalı olan hattın borç faturası geldi, arıyoruz hattınız kapalı diyorlar, kapalıysa neden borç geldi diyoruz, bilgi vermiyorlar, kanuni hakkımızdan dolayı yetkiliyle görüşmek istiyoruz izin vermiyorlar. BTK'ya şikayet edeceksen hiç etme ilgilenmiyorlar. Domain'den dolayı birkaç ay içinde sana bi tabligat yollarlar, bende aynı girişimde bulundum. Ben ısrarla devam ettim, dava falan açmadılar, 8 veya 9 hat vardı avea'da vodafona geçirdik, bu seferde vodafone çekmiyor. En iyisi tüm hatları kapatıp, beğenilmeyen TTNET'ten telefon tarifesi almak.
Dipnot : Konuyu gizlersen iyi olur.
Dipnot 2 : Siteyi sen hazırlıyorsun sanırım, tam ad girme Vodafone değilde V0D4F0n3 gibi isimler gir.
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------turkcell kullanıyorum. 30 liralık paketten. siz şunu diyim paketi aşmak değil ırzına geçtim. kendimi biliyorum. en az dedim 300 gelicek bu ay. gele gece 140 geldi. limitten sonra ne kadar kitliyorlar o da önemli :) adam sana diye 500 dakka 25 lira. ee 500 dakkayı aşınca bir kitliyorlar ki aklın şaşar :D turkcelle geçin derim.
-----------------------------
aman Allah korusun :S -
hocam vodafone kraldır hatasını her zaman kabul eder o konuda ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır faturalı hat abonesiyim 1 kere benimde başıma geldi mebla bukadar yüksek değildi
fatura kesilmişse yapıcak birşey yok onu ödüceksin.
542 yi aricaksın fatura itiraz talebinde buluncaksın detaylıca incelip tarafına gönderilmesi için ayrıntılı rapor isticceksin
muhtelemen sistem kaynaklı ufak bir hata alabilir
ödedikten sonra ne işime yarıcak dersen
ödediğin fatura bedelince ki çeşitli güzellikler yapabiliyorlar yanında bedava konuçaksın
benim kullandığım tarife sabit hatlar sınırsız vodafone'lar sınırsız diğer yönlere 1500 dakka yurtdışı dahil (yurtdışı vodafone ararsan 1 dakka 2 dakka yiyor falan gibi)
55 tl civarindaydı 108 lira gibi fatura gelmişti sonraki ay ücretsiz konuştum mesala 0 tl lik fatura kesildi
-
sikayetvar.com a derdini yaz genel müdürlükten dönüyolar
-
bi 80 lira da bana kitlediler bu ay
-
Hattini degistir ben turkcell e 8 tl takmistim :D
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------hocam vodafone kraldır hatasını her zaman kabul eder o konuda ben hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır faturalı hat abonesiyim 1 kere benimde başıma geldi mebla bukadar yüksek değildi
fatura kesilmişse yapıcak birşey yok onu ödüceksin.
542 yi aricaksın fatura itiraz talebinde buluncaksın detaylıca incelip tarafına gönderilmesi için ayrıntılı rapor isticceksin
muhtelemen sistem kaynaklı ufak bir hata alabilir
ödedikten sonra ne işime yarıcak dersen
ödediğin fatura bedelince ki çeşitli güzellikler yapabiliyorlar yanında bedava konuçaksın
benim kullandığım tarife sabit hatlar sınırsız vodafone'lar sınırsız diğer yönlere 1500 dakka yurtdışı dahil (yurtdışı vodafone ararsan 1 dakka 2 dakka yiyor falan gibi)
55 tl civarindaydı 108 lira gibi fatura gelmişti sonraki ay ücretsiz konuştum mesala 0 tl lik fatura kesildi
-----------------------------bu konuda katılıyorum 2 aydır fazla fatura geliyordu validenin hattına
aradım konuştum adamlarla bakacaz filan dediler bu ay 26 lira gelmiş sadece (55 gelmesi gerekiyordu)
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------hocam sitenin i
adı yanlış bu arada vodofone değil vodafone
-----------------------------aynen.. birde biraz daha ciddi olmalı kazık falan kelimesi olabilir ama küfür falana giderse iş yapmaz o site hatta argo kazık kelimesini bile kaldırsan daha iyi olabilir kanımca ;)