4.5G İçin İlk Tarife Turkcell'den

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Her yöne 500 dakika paketi olan herkese ek paket olarak 4 liraya 8GB internet sunarak ilk paketi Turkcell açıkladı paketin 3G için üst hız limiti 7.2 Mbps 4G için 100Mbps

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/ozel-8-gb-cepten-internet-paketi

Evet beyler paket hakkında düşünceleriniz? 

C10H15N tarafından 24/Mar/16 00:34 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Ben bu Turkcell'in 500 dk, 1000 sms, 2 gb gündüz, 2 gb gece kampanyasına geçmiştim zamanında. 

Zamanında derken yeni yıla girerken.

Hatırladığım kadarı ile 2016 nın sonunda gece kampanyası bitecekti fakat adamlar iki üç ay sonra bitirdiler.

Şimdi sadece 2 gb a 25 TL veriyorum 4.5 G tarifelerini görene kadar.

E 4 lira daha verirsem bunlara kendimi iyice s*ktirmiş olacağım.

Hem bunlar 300 küsürlü hızlardan bahsetmiyorlar mıydı?

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk paket benim bildiğim avea dan geldi 

Ailece 15GB Tarifesi ile 5 kişiye kadar ortak paylaşım yapabileceğiniz her yöne 5000 dakika + 15 GB cepten internet + grup içi SINIRSIZ dakika + her yöne SINIRSIZ SMS ! 79 TL

diğer operatörler de yavaş yavaş eklemeye baslayacaktı 

örnek paketlerden biri turkcell 1000dk1000sms4gb  2 ay öncesine kadar 69 tl di şuan 49 tl den kontrat yaptım 1 sene 

edit bu 1 seferlik telekom un 10gb beleş verdiğini tkcell 4 tl ye veriyor

Paket 30 günlük olup dönem sonunda tekrar satın alınmaz ise tekrarlamaz.

PanxeR tarafından 24/Mar/16 00:39 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

ek 4 liraya 8 gb internet iyiymiş. hemde daha ilk kampanya . demekki baya taşlar yerinden oynayacak. bakalım avea vodafone ne yapacak  

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

@panxer şimdi hocam diyelim paketi yaptık, ikinci aya girerken paket bitti, bittiği gün mü yüklemek zorundayız?

üçüncü veya dördüncü gün tl yükleyince bu kampanyadan yararlanılmıyor anladığım kadarı ile?

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    absconder bunu yazdı

Ben bu Turkcell'in 500 dk, 1000 sms, 2 gb gündüz, 2 gb gece kampanyasına geçmiştim zamanında. 

Zamanında derken yeni yıla girerken.

Hatırladığım kadarı ile 2016 nın sonunda gece kampanyası bitecekti fakat adamlar iki üç ay sonra bitirdiler.

Şimdi sadece 2 gb a 25 TL veriyorum 4.5 G tarifelerini görene kadar.

E 4 lira daha verirsem bunlara kendimi iyice s*ktirmiş olacağım.

Hem bunlar 300 küsürlü hızlardan bahsetmiyorlar mıydı?

Turkcell Turbo paketleri ile 375 Mbps hız verirler.  5 lira pahalı oluyor normal pakete 

bana göre 100 Mbps yeterli çünkü 375 Mbps aşırı fazla o hıza kota dayanmaz. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

@panxer şimdi hocam diyelim paketi yaptık, ikinci aya girerken paket bitti, bittiği gün mü yüklemek zorundayız?

üçüncü veya dördüncü gün tl yükleyince bu kampanyadan yararlanılmıyor anladığım kadarı ile?

hocam demek istiyor ki benim anladıgım 500dk her yöne 25 TL turkcell kontorlüde

sen o 25tl yi ver üstüne 4 tl daha ver toplam 29 tl ye  8gb 500dk paketin olsun

an itibari ile 30 tl ye en yakın paket ( mevcut hattı olan için düz fiyat ) 2gb500dk100sms idi yani 6 gb ı kafadan vermiş gibi oluyor

benim anlamadıgım neden bu paket öncelikle faturalılar için çıkmadı genelde öyle olurdu , benim anladıgım bu paketten her ay 1 defa alınabiliyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

8 GB mobilde bana fazla fazla yeter. Tutupta 7/24 YouTube izlenirse yine yetmez orası ayrı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

@C10H15N bence de yeterli hocam da reklamdan yola çıkarak dedim. türk telekomun 15 gb paylaşımlı olacağı için dayanmaz ki o.

@panxer ben türk telekom için bahsetmiştim hocam en son yazdığımı :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    absconder bunu yazdı

@C10H15N bence de yeterli hocam da reklamdan yola çıkarak dedim. türk telekomun 15 gb paylaşımlı olacağı için dayanmaz ki o.

Türk Telekom tam olarak tarife 4.5G için demedi. ama Turkcell direk tarifeyi 4.5G için lanse etti bunun için BTK sağlam ceza kesecek ama (Verilmeyen hizmet satılamaz) Turkcell'e pek koyacağını sanmıyorum bu daha ilk tarifesi 1 Nisan'da daha çarpıcı tarifeler bekliyorum 2017 senesinde ise 5 Taşıyıcı birleştirmeye geçecekleri için bu tarifelerinide 5 kat arttırırlar 4 Lira 8GB yerine 30 GB gibi paketler gelir diye düşünüyorum. 

C10H15N tarafından 24/Mar/16 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

Türk Telekom tam olarak tarife 4.5G için demedi. ama Turkcell direk tarifeyi 4.5G için lanse etti bunun için BTK sağlam ceza kesecek ama (Verilmeyen hizmet satılamaz) Turkcell'e pek koyacağını sanmıyorum bu daha ilk tarifesi 1 Nisan'da daha çarpıcı tarifeler bekliyorum 2017 senesinde ise 5 Taşıyıcı birleştirmeye geçecekleri için bu tarifelerinide 5 kat arttırırlar 4 Lira 8GB yerine 30 GB gibi paketler gelir diye düşünüyorum. 

Faydanın üst hız limiti 3G şebekesi için 7.2 Mbps, 4G şebekesi için 100 Mbps’dır. Paket kotası bittiğinde abonenin başka bir paketi yoksa standart tarife üzerinden ücretlendirilecektir.

hocam sıkıntı yok gibi 

Toplam Hit: 2555 Toplam Mesaj: 21
turkcell