4D Dinozor Saldirisi
-
:D basliga aldanmayin arkadaslar :) hep 3D yazyodum, benzer olmasin diye 4D yazdim :D Compositing ve Match Movingle ilgili urak fir test calismami paylasiyim dedim :) ses effektleri aceleye geldi, kotu olmus olabilir :D
Video:
WireFrame:

-
güzel çalışma
-
Abi artık işi ticari sahtekarlığa döktün gelecek videolar 5-6-7D şeklinde gelecek muhtemelen demek :D
Zeytun-i tarafından 26/Oca/14 00:49 tarihinde düzenlenmiştir
Kanka kendi kendine mi saldırıyor o nasıl efekt la :| -
Zeytun-i bunu yazdı
Abi artık işi ticari sahtekarlığa döktün gelecek videolar 5-6-7D şeklinde gelecek muhtemelen demek :D
Kanka kendi kendine mi saldırıyor o nasıl efekt la :|:D yok kendi kendine degil, ya goruntuyu nikonla cektim, normal lensimi kaybettim, zoom lensi var bitek, elimle kopegi cagirirmis gibi yapcaktim, o da kosa kosa gelecekti elimdeki eti alacakti :D ama zoom lensle elimin gorunmesi imkansiz :D bu sahneyi normal lensimi buldugumda birdaha yapacam :D gerci bunlardan birine tasma takip dolastiracam bir ara :D sokakta dinozor gezdirecem :D
-
tam konuya girip hasiktir yazıcaktım ki :) açıklamışsın..
he bu arada salu ne oldu trafiğe filan mı takıldı ailecek bekliyoruz hocam
-
swordfish bunu yazdı
salu mu? onun ben a.k :D
Dj_DooM3 tarafından 26/Oca/14 01:04 tarihinde düzenlenmiştir -
swordfish bunu yazdı
Salu bitmiş.
Bu arada güzel çalışma olmuş hocam eline sağlık. Yalnız bir anda parlıyor hayvan şöyle 1-2 ortalığı koklayıp saldırsaydı daha gerçekçi olurdu.
-
köpeğe saldıran kedi gibi bir manzara var hacı :D
güzel olmuş
-
hocam eline sağlık piyasada bile senin şu yaptığın işi çıkartan adam yok o yüzdendir bok atmayacam.
Ama kendini geliştirmek için keskin bir göz ile eleştiri istersen;
kuyruk olmamış, haraketi uyumsuz ve yanlış. kuyruk hayvandan erken haraket ediyor gideceği yöne döğru.
birde 3. adımı attığında hayvanın sağ bize göre sol ayağı yerden kayıyor bir miktar.
Onun dışında eline sağlık deyip bana kıskanmak düşer.
-
Belli ki emek gerektiren bir çalışma başarılar :)
-
oha çok iyi la