4D Dinozor Saldirisi
-
hacı abi bi jurasik park da biz çekek yaw :D
-
Durqrimast bunu yazdı
hocam eline sağlık piyasada bile senin şu yaptığın işi çıkartan adam yok o yüzdendir bok atmayacam.
Ama kendini geliştirmek için keskin bir göz ile eleştiri istersen;
kuyruk olmamış, haraketi uyumsuz ve yanlış. kuyruk hayvandan erken haraket ediyor gideceği yöne döğru.
birde 3. adımı attığında hayvanın sağ bize göre sol ayağı yerden kayıyor bir miktar.
Onun dışında eline sağlık deyip bana kıskanmak düşer.
kuyruk olayında haklısın . ayak çok dikkat çekmiyor gibi. bi de uzun yapsana kardeşm azcık :) tam zevkle izlerken küt diye bitiyor. :D
-
hacı MilkShape 3D ile counter-strike modelleme yapabilirmisin ( basit bir silah modellemesi olacak )
yapabilirsen kaç liraya yaparsın
-
Durqrimast bunu yazdı
hocam eline sağlık piyasada bile senin şu yaptığın işi çıkartan adam yok o yüzdendir bok atmayacam.
Ama kendini geliştirmek için keskin bir göz ile eleştiri istersen;
kuyruk olmamış, haraketi uyumsuz ve yanlış. kuyruk hayvandan erken haraket ediyor gideceği yöne döğru.
birde 3. adımı attığında hayvanın sağ bize göre sol ayağı yerden kayıyor bir miktar.
Onun dışında eline sağlık deyip bana kıskanmak düşer.
eyvallah hocam hareketleri motion builder ile yaptim oyuzden gercekcilige cok yakin degilleri ama yinede idare ediyor. simdi torrentten dinozorlarin hareket dosyalarini buldum (mocap). onlari test edecem insin de :D
-
Genki bunu yazdı
hacı MilkShape 3D ile counter-strike modelleme yapabilirmisin ( basit bir silah modellemesi olacak )
yapabilirsen kaç liraya yaparsın
hocam silain modelini soyle aninay yapayim ;)