4K Bütçeli Bilgisayar Toplamak İçin Yardım?
-
benim kasada canavar 3 bine topladım gtx 970 i5 4460 felan var
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıOzy bunu yazdı
3911 tl ye 2 ay önce aldım overclock yapmayacaksan tavsiye ederim canavar gibi makina
Mobilden girdigim için konuya ekleyemedim fotoyu link olarak koydum;)
http://i.hizliresim.com/aDvvB7.jpg
4 bin lira verip ekran kartina gtx970 almak :/ olmamış. Kart iyi eyvallah ama yakismamis o fiyatta alete.
bütce tam 4000 ondan onu aldım yoksa 980 ti alıcaktım
-

Şöyle bişey topladım
120gb SSD evde var bitane laptoptan onu alacağım, bide kasa şunu düşünüyorum sizce nasıl?
-
O kasayı düşünme,başka kasa bak.
-
Jubei bunu yazdı
neden hocam ne eksisi var
-
ArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdı
Anakart kasaya büyük ihtimal ile BÜYÜK gelecek,ama nasılsa ben internetten alıyorum kasa gelsin olmazsa geri gönderir yenisini sipariş veririm diye düşünüp uğraşacaksan,al tabi bir şey diyemem ?
-
4k saçma bir teknoloji 1080p neyinize yetmiyor :)
ehehe böyle şaka yapayım dedim :D
-
Jubei bunu yazdıArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdı
Anakart kasaya büyük ihtimal ile BÜYÜK gelecek,ama nasılsa ben internetten alıyorum kasa gelsin olmazsa geri gönderir yenisini sipariş veririm diye düşünüp uğraşacaksan,al tabi bir şey diyemem ?
hocam senin tavsiye ettiğin kasa da çok pahalı geldi bana ama...biraz daha düşük bütçelisini bulursan onu düşünürüm
-
ArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdıArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdı
hocam senin tavsiye ettiğin kasa da çok pahalı geldi bana ama...biraz daha düşük bütçelisini bulursan onu düşünürüm
Kasa için ayırabileceğin rakam nedir ?
-
Jubei bunu yazdıArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdıArduouS bunu yazdıJubei bunu yazdı
Kasa için ayırabileceğin rakam nedir ?
150den fazla vermek istemiyorum hocam güç kaynağını ayrı alıyoruz zaten