folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder 4K Film En Rahat Nereden İndirilir?

4K Film En Rahat Nereden İndirilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    venom88 bunu yazdı

4k Filmleri şu anda bluray lara sığdıramadıkları için yeni bir yazma teknolojisi falan geliştirmişler bluray olarak satışa çıkıçakmış ama ne zaman gelir bilinmez internetten indirmeye gelinçe zor iş.

Bluray a rahat rahat sığar. Sonuçta 200gb ye kadar bluray diskler var. Ülkemizde yok zaten daha düşük kapasitede olanlarıda pek yaygın değil bizde. 

Yıl 2008. İş için kullandığımız bilgisayara dağıttığımız dosyalar 4,7gb dvd ye sığmadığı için 50gb bluray yazıcı almıştık. Dosyaları çekip gelenlere veriyorduk. Sonra o gelenler  biz bu diski okuyamadık diyerek bozuk lan bu edalarıyla birdaha geliyordu. 😀

4k sinema filmi 3d de olsa 100gb yi geçmez herhalde. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Youtube da gormustum 4k videolar.yeni yeni cikiyor.buyuk eski bir tv ye pc bagladim ve gayet guzeldi.kalite direk belli oluyordu yani sirf 4k icin tv almak bana gore gereksiz geldi.birde 30mbit internet vardi ama ona ragmen video dona dona gidiyordu.cok saglam internet lazim, turkiyede ole bir internet yok.download edilir ama yine trdeki internetle kac gunde iner allah bilir.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

youtube de 4k filte var

https://www.youtube.com/results?search_query=4k&lclk=long&filters=4k%2Clong

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

hayırlı olsun hocam