4.Levent
-
bende maslaktayım YTÜ ayazağa kampusundeyim bekleriz
-
syklops bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------4.leventliyim....
4.levent tam olarak KAĞITHANEYE bağlıdır beşiktaş diyenler yanılıyor...
sakıp sabancını karsısı emniyet evleri mahallesi...
bi yokuş çeliktepe bi yokuş sanayi öle bi yerdeyiz...
emniyet evlerde tanımadıgım NEREDEYSE çok azdır tanımasamda sorup sorusturacak aram çoktur
her türlü yardımcı olurum
şimdi iftara gidim :D gelince konusuruz msm falan at konusuurz...
-----------------------------tahribatın işte en sevdigim yanı her yerde muridler var super ya eyvallah lord dedigim gibi işleri buyutmıcem ama bellı olmazda bır sorunum olursa hemen sana basvurucam eyvallah kardesim cok saoolasın
hiç önemli degil:D nese bi sorun olursa ben yardımcı olmaya çalışırım... -
hacı ben 4 leventte oturuom tamolarak aradıgın adres ne :)
-
volkan bunu yazdı:
hacı ben 4 leventte oturuom tamolarak aradıgın adres ne :)
-----------------------------adresi tam olrak bilmiyorum o verdigim 4 tane tel no resmi var onları teker teker aradıgımda adres belli olcak , bide ben adamı dovmicem ha belli olmaz elemanı telefonla aradıktan sonra kararım degısebılır o zaman sizlere haber veririm ama şimdilik bir ekşın yok ortada tekrardan eyvallah hoca saolasın :)
-
yok olmaz bu kadar ugrasmissin dovelim yinede erifi. bende varim.
-
hoca ben bi cacık olmas bu isten diyorum...pm atıon son mesajıma bak diye..ee baktım cocugun agzıyla burnu hâla aynı yerde ..
-
skylops korktunmu len:D -
syklops bunu yazdı:
bilgiler geldi ama bana tam olrak levent mahallemi ? degilse leventte mahalle varmı? varsa isimlerini bilen varmı ? varsa 4 levent hangi mahalleye kalıyor ? yada en kestirmesi 4.levent hangi muhtarlıga baglı ? bunu soylıcek murıdın elını ayagını opeyım ne dıyeyım :)
----------------------------yok canım gerek yok o kadarına :)) neyse müridim ben 4.levent çeliktepe emniyet evlerindeyim taksi var bizde(yeni levent kısmen 4.levent) alayını karış karış daire daire isimler mevcut sayılır buldururuz müridim 4.levent e gelince
bi çok kişi yanılıyo direk beşiktaş belediyesine bağlı deildir.Yani şöle ortadan büyükdere cad. 2 ye böler bi taraf kağıthane
belediyesindedir örn: çeliktepe sanayi mah.Gültepe (çeliktepe tarafı)
beşiktaş belediyesi: yeni levent, harp akademeleri meşhur sporcular parkı civarı ve Türkiye Futbol Federasyonu çevresi
buraya dahildir : bu kısım sosyete olmakla beraber diğer taraf orta direk ve alt direk vatandaşlardan oluşur :))
bi vaziyet olursa msn den bul bizi ...
ne demiş TxT: 'tbt müridiyle uğraşmak ölüm getirir!!'
-
Arlong bunu yazdı:
skylops korktunmu len:D
-----------------------------arlong 1,97 boy var ayrıca tekvando ve karate de var , her seyı bırak arkada saglamdır nerden istersen ordan adam cıkar partıcı , olur , silahlı kuvvet olur her seyı bırak kendim varım :) Allah tan baska kımseden korkmayız :D