5 Aylık İphone 5 Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

neyse edit mk

Prometheus tarafından 14/Oca/14 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    birgaripaskbestesi bunu yazdı

Valla kayıtsız 700 e versen anca gider

elini dara sokma 500 e anlasalim

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

600-700 e benim telefonumun temizliginde iphone 5 varsa 10 tane alayim hemen en temiz tanesinden 300-400tl kalir oda 3-4 bin tl eder hadi bakalim hodri meydan herkes sozunun arkasinda dursun gotunu basini sallamadan

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Bin liranin ustune burda bisey satilmaz,ne alan razi oluyo ne satan ne de yancilar :)

haklisin hocam burda birsey alinip satilmaz ilan acanda suc aq

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı
    bu arada konuda 600-700TL gibi rrakamlar gecmis,nerde satiliyor 700 TL,ye 5 16GB ?

Kayıtsız olanlar için denildi hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hayır fiyat yüksek deseler anlarımda adama dalmışsınız resmen.

fiyat fazlaysa fazla dersin revize eder, yok 300 yok 500 fiyatı her zaman satıcı belirler kural böyle.

böyle konularda insanları ticarete küstürmeyin hacılar. adam yurt dışından geliyor, yarın bi gün bi ihtiyacınız olur ararsınız konu açarsınız abd de yaşayan varmı diye dönüp yüzünüze bakmaz. bu sadece bu mürid için geçerli değil. herkes için geçerli.

hayırlı satıslar, fiyat fazla ise araştırır revize edersin, telefonun temizse, kararlıysan fiyatta satışa devam edersin bu kadar basit.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

@harun

bunda bişey yok hocam sinirlenme çok astronomik bi fiyat söylemişsin bir ürünü aldığında açmasan bile satacağın zaman fiyatı 100 lira düşer örneği için benim satmaya çalıştığım tableti verebilirim kaldıki sen 5 ay kullanılmış garantisiz kayıtsız bir telefonu 200 lira zararla satmak istiyorsun buna kimse yorum atmadan geçemez telefon ederi emin ol 900 tl anca eder kaldıki taheibata özel bi satışta sıfırının 1400 ettiği bir telefonu 5 ay kullanıp 200 lira altına satmaya çalışman buradaki ruhada yakışmaz ben yinede hayırlı satışlar diliyorum inşallah satarsın

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

900 den fazlaya gitmez. garantisi devam edenleri acil ihtiyaçtan 1000 lira civarı satanları bulmak mümkünken hele.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cihaz 1200tl den assa verilmicektir, cihazin garantisi benim 15 gun kullanir alici herhangi bir sorunda parasini iade eder alirim cihazi geri ayni verdigim gibi iade etmek sarti ile 900 e 1000 hatta bazilari yazmis 600-700 e bende satlik telefon yok.

citizen 600'den 10 tane iphone 5 beyaz temiz kayitsiz benim telefonum gibi telefon ayarla bana alacagim sozunu yeme hocam, yazdiklarinizin arkasinda durun.Eger ayarlayamazsan agir konusurum :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

hayır fiyat yüksek deseler anlarımda adama dalmışsınız resmen.

fiyat fazlaysa fazla dersin revize eder, yok 300 yok 500 fiyatı her zaman satıcı belirler kural böyle.

böyle konularda insanları ticarete küstürmeyin hacılar. adam yurt dışından geliyor, yarın bi gün bi ihtiyacınız olur ararsınız konu açarsınız abd de yaşayan varmı diye dönüp yüzünüze bakmaz. bu sadece bu mürid için geçerli değil. herkes için geçerli.

hayırlı satıslar, fiyat fazla ise araştırır revize edersin, telefonun temizse, kararlıysan fiyatta satışa devam edersin bu kadar basit.

Fikri olanda yaziyor olmayanda nasil olsa tus basina para odenmiyor.

h2run tarafından 15/Oca/14 04:49 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3946 Toplam Mesaj: 39