5 Aylık İphone 5 Satılık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

valla anlamadığım birşey var. adam fiyatı vermiş. almak isteyen alsın.

ben daha dün aldım 2. el sıfır ayarında gen-pa lı 

1450

oda tanıdığız diye.

iyi ne güzel tbt de satıcam diye bir dünya zarar edeyim. 

hadi arkadaşların bazıları demiş ya sen kimi düdüklüyorsun diye.

ulan adamı asıl düdüklemek isteyen sizsiniz.!!! 

alana da satanada hayırlısı olsun şimdiden. 

+1. Herkes iPhone 5'i sanki 700 Tl'ye almış gibi laf ediyorlar. 

Edit_ Ulan... Neyse. 1250 Tl(sh.com için) satıyorda adam, açıp bakıyor musunuz referansı var mı diye. Aynı resimle sittin tane farklı hesaptan konu çıkıyor. Güvenen varsa gitsin alsın la. Adamın satışına ne balta vuruyonuz. 

palakan229 tarafından 15/Oca/14 03:21 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    palakan229 bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

valla anlamadığım birşey var. adam fiyatı vermiş. almak isteyen alsın.

ben daha dün aldım 2. el sıfır ayarında gen-pa lı 

1450

oda tanıdığız diye.

iyi ne güzel tbt de satıcam diye bir dünya zarar edeyim. 

hadi arkadaşların bazıları demiş ya sen kimi düdüklüyorsun diye.

ulan adamı asıl düdüklemek isteyen sizsiniz.!!! 

alana da satanada hayırlısı olsun şimdiden. 

+1. Herkes iPhone 5'i sanki 700 Tl'ye almış gibi laf ediyorlar. 

Edit_ Ulan... Neyse. 1250 Tl(sh.com için) satıyorda adam, açıp bakıyor musunuz referansı var mı diye. Aynı resimle sittin tane farklı hesaptan konu çıkıyor. Güvenen varsa gitsin alsın la. Adamın satışına ne balta vuruyonuz. 

Sagolasin hocam beni anladigin icin

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

Hocam konuyla alakalı değil ama bavulunda boş yer varsa ps4 getirmen mümkün mü?

hocam arkadasa alcakdim bulamadim ayrica valizde cidden yer yok ben bile bazi getiremeyecegim seyleri burda birakcam

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yazdıklarımı tekrar oku hocam ben 600 liraya iPhone 5 var yazmışmıyım ? O telefonun maksimum ederi 1.000 ₺.Diğer arkadaş sahibinden.com'daki ilana laf etmiş.Adamın dükkanı var birebir gelip alabilirsiniz yazmış kaldı ki telefon zaten garantili.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    Jubei bunu yazdı
    bu arada konuda 600-700TL gibi rrakamlar gecmis,nerde satiliyor 700 TL,ye 5 16GB ?

Kayıtsız olanlar için denildi hocam.

Bu senın yazın bende dıyorum kayıtsızlardan getır alacagım ?

h2run tarafından 15/Oca/14 07:12 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayrıca bu video nun amacı ne? Telefon benım 1200tl ıstıyorum. almıcaksın etmıceksın bunu paylasmandaki amac ne ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

"denildi" yazmışım "dedim" değil.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

"denildi" yazmışım "dedim" değil.

boş boş konuşma ya kendının emın olmadıgı şeyide onaylama 1 karakule vardı boş konuşan 2. siradada senı goruyorum.

Toplam Hit: 3945 Toplam Mesaj: 39