5 Liraya Kuruyemiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Ya varya dünyada ne kadar oç insanlar var. Adamın fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açıp banka hesabım bloke oldu deyip kendi iban numaralarını vermişler. Ulan pezevenk adamın ihtiyacı var ailesine bakamıyor niye adamın ekmek parasıyla oynuyorsun ?

https://www.facebook.com/ismail.arslankurt.7?ref=br_rs

3-4 tane kullanici sikayet etse banlanir, mesela bu abiye birisi ufak bi site yapsa  ne guzel olur.

24 saat içinde kapanır.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼 - 🅷🅾🅻🆈 @Kaptan ın daha delikanlı olduğunu kanıtlayan şahsiyet ile tanıştım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tekrar sipariş verdim. Bugün kargo gelecek yollayacağım dedi. Gelince yazarım. 

HoLyCat sağol hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Beyler eleman niyet sömürücüsü falan değil demi? Valla 5 lira değil 1 lira zoruma gide eğer gerçekten ihtiyaç sahibi ise ben baya sipariş verir çevdemdekilere veririm adamın yerine 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

şu sahte hesap acan dolandiriciyi şikayet edin.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Tesbihler kaç paraymış ?

Bilgisi olan var mı ?

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dolandırıcıyı şikayet ettim.

Yarın Amca ile görüşeyim. Deneme amaçlı bir şey alayım gelirse arkadaşlara ikram edeyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

helal olsun cidden.

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ben whatsappdan yazdım cevap veren olmadı

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

Eski bir Nokia telefonu var. Whatsapp pek kullanamıyor. Direk telefonla ara hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı

Eski bir Nokia telefonu var. Whatsapp pek kullanamıyor. Direk telefonla ara hocam.

mesaljar görüldü olarak gözüküyor, arayıp rahatsız etmek istemedim sabah arıyım iş yerinden 10 arkadaş alalım dedi

Toplam Hit: 13927 Toplam Mesaj: 88
yardım kuruyemiş