5 Liraya Kuruyemiş
-
Adam ünlü oldu. :) Ben anlamıyorum bu işlerden pek yetişemiyorum diyor evdekiler yardım ediyormuş. Gecikme, telefona cevap verememe gibi durumlar normal. Adam sonuçta kurumsal firma değil.
Mesala benim sipariş durumum bu şuan :
-
Bu Ptt'deki elamanların kafasını merak ediyorum. Bakırköy yazan siparişi Bahçelievler'e götürmüşler birde adreste bulunamadı not bırakıldı yazmışlar. Aradım mesai saati bittiği için açan yok. Hayır gönderecininde suçu yok adam barkodun fotosunu attı Bakırköy yazıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Bu Ptt'deki elamanların kafasını merak ediyorum. Bakırköy yazan siparişi Bahçelievler'e götürmüşler birde adreste bulunamadı not bırakıldı yazmışlar. Aradım mesai saati bittiği için açan yok. Hayır gönderecininde suçu yok adam barkodun fotosunu attı Bakırköy yazıyor.
Benim bi kargom vardı istanbula poliçe gönderdim sanırım fatura felan sandılar sallamadılar dağıtıma çıktı yazdı 3-4 gündür dağıtıma çıktı yazıyo teslim edilmemiş bi şikayetedersin şube müdürü aradı özür diledi eleman adına
-
bende bugün 2 gibi sipariş verdim mesajda attım henüz bi dönüş yapmadı
-
enesshn18 bunu yazdı
bende bugün 2 gibi sipariş verdim mesajda attım henüz bi dönüş yapmadı
Bi daha at hocam bazen karışıklık oluyor. Bendede bi kaç sefer cevap vermeme durumu oldu.
-
Mesajım dursun.
-
haveleyi o gün yaptim.gelen giden yok. 10 gün oldu sanirim.
-
Ne gelen var ne giden. Birkaç gün içinde göndereceğim dedi. Orada kaldı.
Umarım beni yanıltır. Önceki mesajdan bu tarafa iletişime geçtiğim halde bekliyorum. Acelem yok biraz daha beklerim..
-
donanımhaberde çoktan dolandırıcı olarak ilan edildi bu adam. Çoğu kişinin ürünü gönderilmedi cevapta vermiyor üstelik. Bunların içinde bende varım ne yazıkki :D
-
donanımhaber'de ki konu silinmiş