folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Milyon Doları Ver Cennete Git

5 Milyon Doları Ver Cennete Git

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek
    Kudüs'ün Zeytin Tepesi'nde yer alan mezarlıktaki kabirlerin fiyatı 1 ile 5 milyon dolar arasında değişiyor.

Üç büyük dinin kutsal mekânlarına ev sahipliği yapan Kudüs kentinde, Yahudilerin önemli tapınakları bulunuyor. Zeytin Tepesi olarak adlandırılan bölgedeki mezarlık ise en dikkat çekici mekanlardan biri. Yahudi inanışına göre çarmığa gerilen Hz.İsa bu tepeden kutsal Büyük Mezar Kilisesi'nin bulunduğu bölgeye götürüldü. İnanışa göre kıyamet koptuğunda Sırat Köprüsü bu güzergâhta kurulacak, bu nedenle mezarı burada olan Yahudiler sorgusuz sualsiz cennete gidecek. Bu inanış mezarların fiyatının 1 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında değiştiği ifade ediliyor. Hıristiyanların en önemli kutsal mekânlarından biri olan Büyük Mezar Kilisesi de ziyaretçi akınına uğruyor.

Hz. İsa'nın çarmıha gerildikten sonra toprağa verildiği yer olarak bilinen kiliseye giden Hırıstiyanlar, Hz. İsa'nın cenazesinin yıkandığı musalla taşının başında dua ederken, Yahudilerin en çok ziyaret ettiği yer Ağlama Duvarı.

!!! YA BASTA !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

evet beylwer

kayıtlar EXCA da :d

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek

HEHE ben yardımcı olurum 

ama bence saçma bişşey

!!! YA BASTA !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

Bu zamanında canım Türkiyemdede oluyodu..Kucukken Trabzondayım orda bi cami hocası var cennetten arsa/villa satiyodu :D

edit:Benim anlattıgım olay biraz daha sacma bişiymiş.Duyna uzerinde belli yerlere gömülmek için bu paraları vericek adam coktur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

Geçenlerde Papa Benim Doğduğum Yere Gelen Cennete Gider Diyodu....(Çıktığın Yere...........)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek

bence hepsi saçam

sen ancajk ibadet edeerek

cennet gidebilirisn

!!! YA BASTA !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Bu 2 ay öncesinn haberi :| eft bi kaç bo$ mezar kaldı onlarıda 4,5 milyondan veriorum. İlk bi milyon dolar pe$in kalanı 60 ay vadeyle Kat mülkiyeti var krediye uygun ;P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

exca benim logları buraya koyma lan, keserim seni :D

tahirinkini koy a.g. :d

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek

arkadaşlar cennete gitmek istiyosan buraya gel

hemen yap işlemini bileti al

!!! YA BASTA !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    vasiyetimdir;ben ölünce tahribatın serverın kasasına gömün beni

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    donuk
    donuk's avatar
    Erkek
    şimdi, senin söylediğin söze biraz benxeyen o şarkı çok güzel di yav :D :D

!!! YA BASTA !!!
Toplam Hit: 3567 Toplam Mesaj: 24