5 Milyon Doları Ver Cennete Git
-
-
bune şimdi hiç bişey anlamdım
-
15:15:55] baron_27: senin
[15:15:56] baron_27: baban da mı
[15:15:58] baron_27: yahudi[15:16:00] - Excalibur: yoo
[15:16:03] baron_27: türk mü
[15:16:17] baron_27: gerçekleri
[15:16:19] baron_27: söyle
[15:16:20] baron_27: neymiş
[15:16:22] baron_27: biz de
[15:16:24] baron_27: bakalım
[15:16:32] ' : 5 milyon dolara cennet e gitcekmiş hıyar
[15:16:38] baron_27: :D
[15:16:40] baron_27: hassiktir
[15:18:56] - Excalibur: sorgusuz sualsiz cennettesiniz
[15:18:58] ' : aqdum
[15:19:05] ' : beni çam ağacının altına diksinlerkoptum a.g. ne taşşak geçmişsiniz de bu baron_27 kim :D
-
yapmayın beyler 100 milyona opluk alan adamlar var 5.000.000 $ 'a cenneti gercek sanarlar valla:D
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------yapmayın beyler 100 milyona opluk alan adamlar var 5.000.000 $ 'a cenneti gercek sanarlar valla:D
-----------------------------Harbıden bıde olelerı var 200-300 ytl verıp aylık op olanlar varken cennetın satısı kesın olur ..
-
donuk bunu yazdı:
-----------------------------
Kudüs'ün Zeytin Tepesi'nde yer alan mezarlıktaki kabirlerin fiyatı 1 ile 5 milyon dolar arasında değişiyor.
Üç büyük dinin kutsal mekânlarına ev sahipliği yapan Kudüs kentinde, Yahudilerin önemli tapınakları bulunuyor. Zeytin Tepesi olarak adlandırılan bölgedeki mezarlık ise en dikkat çekici mekanlardan biri. Yahudi inanışına göre çarmığa gerilen Hz.İsa bu tepeden kutsal Büyük Mezar Kilisesi'nin bulunduğu bölgeye götürüldü. İnanışa göre kıyamet koptuğunda Sırat Köprüsü bu güzergâhta kurulacak, bu nedenle mezarı burada olan Yahudiler sorgusuz sualsiz cennete gidecek. Bu inanış mezarların fiyatının 1 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında değiştiği ifade ediliyor. Hıristiyanların en önemli kutsal mekânlarından biri olan Büyük Mezar Kilisesi de ziyaretçi akınına uğruyor.
Hz. İsa'nın çarmıha gerildikten sonra toprağa verildiği yer olarak bilinen kiliseye giden Hırıstiyanlar, Hz. İsa'nın cenazesinin yıkandığı musalla taşının başında dua ederken, Yahudilerin en çok ziyaret ettiği yer Ağlama Duvarı.
parası olmayan cennete giremeyecekmi kardeşim :) ve fiyat aralığı ilginç 1-5 mlyn dolar arası galiba cennetin derinliklerine doğru fiyat biraz dağa tuzlu oluyo cennetin kıyısı köşesi 1 mlyn dolar dağa ferağ ve rahat olan cennet mekanları 5 mlyn dolar 1 mlyn dolar olan yerlerde ceğenlem manzarası var yani dağüa ucuza kaçıyo pahalı olany yerlerde kimseyle muhatap olmadan direk cennnet tesin garanti ve pekte rahatsen okadar günah işle ondan sonra para verip cennete git ilginç yaw
-
http://www.satiscalibur.com/ja/baron.html Bu çok komik olmuş :D
[15:19:05] ' : beni çam ağacının altına diksinler :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------http://www.satiscalibur.com/ja/baron.html Bu çok komik olmuş :D
[15:19:05] ' : beni çam ağacının altına diksinler :)
-----------------------------cam agaci mezari patlatir catlatir diyolar ama golgesinde yatmak da guzel olabilir diyenler var :f
-
jannissary bunu yazdı:
vasiyetimdir;ben ölünce tahribatın serverın kasasına gömün beni
Hayır valla olmaz odunluğa gömeriz . -
O kadar çok koşmayın, o kadar yorulmayın, şu yerin altında çırak ne olmuşsa usta da o olmuştur.....Mevlana
ve bu yazılan cennet farzı misalinizi gaale almıyorum....