5 Sene Napcam Ben Burda ?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Müridler okumaya bosna herseğe gittim. Fakat çıkıyorum dışarı yemekler farkı dinler farklı diller farklı kültürler farklı içine giriyim diyorum giremiyorum, çıkıyım diyorum çıkamıyorum. Millet unut türkiyeyi diyo ama 20 senedir beni ben yapan herşey orda nası unuturum ? Hergün sik gbi kahvaltı yapıyorum yumurta yemeyi özledim amk Hergün ders çalışmaktan quiz de okul 1. si oldum kafayı yemeden bişeyler önerin..
-----------------------------
*********İşine odaklan.. zamanla sosyal çevre edinirsin.. Zevk lmaya bak.. Öğrendiğinden, başarından vs..
-
yumurta yok mu orada , yumurta yemeyi ozlemekte ne demek hafiz
-
e bizi bi misafir edersin artık :) hem kendine de iyi gelir :)
-
kardes ben anliyorum seni :) simdi dil yok bir anda yeni bir ulkeye gelmissin sok gibi geliyor sana ama uzerinden bir kac sene gecsin iyice alistiktan sonra Turkiye bosmus diceksin bunu unutma bak yanliz dedigim gibi zor olucak ama cunku sistem orada Turkiyedeki gibi islemiyor hersey farkli olucak :) pisman olmucaksin ama ;)
-
Ben çorumdan gelmiş birisi olarak burası çok daha gelişmiş biyer. Hayat şartları kolay içki, sigara, vb şeyler çok ucuz yumurtayı özledim çünkü yurtta kalıyorum ve kahvaltı sik gibi.. Suan kahvaltıdan geliyorum müdürü ziyarete 3 4 kişi gelmiş kahvaltıya börek yumurta salam kaşar nevar neyok doldurmuşlar hayvan gibi yedim şuan karnım ağrıyor :d . Karı kız dersek burada türkiyede görmediğim güzellikte kızlar var ve bir iki tane deyil heryerdeler. Benim saçlar bonus bi bonus arkadaşım daha var yoldan geçerken en az 20 tane kız laf atıyor bi çıkıyoruz dışarı 15 tane telefon numarası alıp yurda dönüyoruz. Ama 2. kuru geçmeden takılmak istemediğimden dolayı kimseyi aramıyorum.Malum 5 sene ingilzice eğitim görcem temeli sağlam atmam lazım. Ama bilmiyorum yani buzaman kadar 3 ay 4 ay ailemden arkadaşlarımdan ayrı kaldım hiç hasretlik çekmedim sanırım 5 sene burada kalacağımı bildiğim için zor geliyor. Sanırım alışırım insan neye alışmıyoki ? Canımın sıkılmasının en büyük sebebide yurtta kalmam yarı dönemden sonra ayrılcam yurttan eve çıkcam 400 mark a içi full dayalı döşeli evler var ve elektrik su doğalgaz internet içinde.
@Mavigöz nedemek hocam sen gel kafanın kralını yaşatırım sana :d
@Allura Hocam dil bilmiyorum şuan o senin dediğin ortam fakülteye geçince olucak inş =)
-
Hacı bosna'ya gidilir mi ya bari bulgaristana falan gideydin.Tamam kızları güzel de sadece kızları güzel :D başka bi cacığı yok memleketin.
-
bence alışırsın hacı hem 5 yılı tamamını orda geçirmiycen.
illa ki okul tatil olunca dönersin evine amk :-) bu arada sırp ve boşnak hatunlar candır :-)
derslere şu ara öncelik verip daha sonraki hayatında rahat bi yaşam sürmek istiyosan bence biraz dişini sıkmalısın saygılar sewgiler :-)
-
MbK bunu yazdı:
bence alışırsın hacı hem 5 yılı tamamını orda geçirmiycen.
illa ki okul tatil olunca dönersin evine amk :-) bu arada sırp ve boşnak hatunlar candır :-)
derslere şu ara öncelik verip daha sonraki hayatında rahat bi yaşam sürmek istiyosan bence biraz dişini sıkmalısın saygılar sewgiler :-)
-----------------------------Sırplara bulaşılmaz hocam burda hepsi çingene :) Boşnak hatunlar yeter de artar bile :d
-
eğer pasaport alırsam bi yurt dışı 3-4 günlük gezi fikrim war sen ortamı kur yanına uğrarım
boşnaklar türk rüzgarını özlemiştir zuhahahahaha
-
manhyak bunu yazdı:
@Mavigöz nedemek hocam sen gel kafanın kralını yaşatırım sana :d
geliyorum o zaman :) :)
sen eve çıkınca haber et :d