5 Sene Napcam Ben Burda ?
-
aradan 2 sene geçsin sen bi oralara adapte ol neyin ne olduğunu öğren bak buralara gelmek isticekmisin .
-
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------Hangi şehirdesin ? Sarajevo mu?
-----------------------------
evet -
biraz pollyanna biraz kuantum u kullan...
her kötü şeyde iyi bir taraf gör...bosna herseki kaybedersen ne olacağını düşün biraz empati kur...
kuantum ile istediklerine inan ...inanırsan olacağını bil...
her kötü durum içinde mutlu olmayı öğren...için ne zaman kötü olursa kendine güzel bişiler çıkar ve mutlu olmaya çalış
-
amk bende sırnakta okuyom ben napcam
-
manhyak bunu yazdı:
Müridler okumaya bosna herseğe gittim. Fakat çıkıyorum dışarı yemekler farkı dinler farklı diller farklı kültürler farklı içine giriyim diyorum giremiyorum, çıkıyım diyorum çıkamıyorum. Millet unut türkiyeyi diyo ama 20 senedir beni ben yapan herşey orda nası unuturum ? Hergün sik gbi kahvaltı yapıyorum yumurta yemeyi özledim amk Hergün ders çalışmaktan quiz de okul 1. si oldum kafayı yemeden bişeyler önerin..
-----------------------------hangi bölüm kardeşim ?
-
Mx0TBT bunu yazdı:
amk bende sırnakta okuyom ben napcam
-----------------------------seninki bosnadan kötü kardeş :)
-
Aylık masrafın ne kadar?
-
balik_ bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
Müridler okumaya bosna herseğe gittim. Fakat çıkıyorum dışarı yemekler farkı dinler farklı diller farklı kültürler farklı içine giriyim diyorum giremiyorum, çıkıyım diyorum çıkamıyorum. Millet unut türkiyeyi diyo ama 20 senedir beni ben yapan herşey orda nası unuturum ? Hergün sik gbi kahvaltı yapıyorum yumurta yemeyi özledim amk Hergün ders çalışmaktan quiz de okul 1. si oldum kafayı yemeden bişeyler önerin..
-----------------------------hangi bölüm kardeşim ?
-----------------------------mimarlık
-
Kimileri bi hata yapıp 20 sene 30 sene vesaire içerde kalıyo aga.ha dicenki konuyla ne alaka.şunu demek istiyorum insanlar oralara bile okadar yıl sabredip alışırken sen bir ülkeye çok rahat alışırsın yaparsın hele bekle zaman geçsin.
-
Pikacu bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Bırrak üniyi geri gel,
-----------------------------öle deme la...
hacı yaparsın merak etme... farz etki arkanda biz varız... ortam garı kız ayakları falan gözelleşecek merak etme...
-----------------------------avutma gibiolmuş bu da :))