5 TL Param Var Beyin Fırtınası
-
Başlıktanda göründüğü gibi trajı komık bir olayla daha karşınızdayım. :) :)
Malum hiç param yok son 2 dalım var onuda harmanlaşınca içmeye programladım kendımı.
Konuyu modlar silebilir biliyorum ama ricam birkaç cevap alana kadar dursa kafidir. Ciddi anlamda çevremde akıllı kişilikler olmadıgı için erdem sahibi insanlara sormayı tercih ederim.. O yuzden modlardan azcık azıcık anlarsa yerim onları :) :)
Abiler telım bozuldu ve lanet olsun ki ellerimde aşırı terleme hastalıgı yuzunden dokunmatık tel kullanamıyorum..
Blackberry 8520 kulanıcısıyım. Çokta mesaj yazdıgım için kız arkadaşımdan dolayı, Klavyeli telden başka kullanamıyorum.
Şimdi gelelim konuya. Aciletli olarak ihtiyacım olan telefonu almak için 100lira paraya ihtiyacım var.
İlk önceliğim olan Blackberry 9300'du ama htcyide bulunca kararım değişti.
Ekstra olarakta HTC ChaCha modelınde bir hem dokunmatık hemde klavyeli tel buldum.. Kendisini bir kaç kez kullanmıştım ve hoşumada gitmişti. İkisinide buldum sahibinden.com'da aradım konuştum ikiside temiz ve sıkıntısız teller. Aynı fiyattalar.
BlackBerry 9300 ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-bb-9300curve-son-adet-sadece-99tlye-185842416/detay
Düşündüm ki burada idda oynayanlarda var. Bende dedim ki 5tl param var hanı ya herru ya merru işte :)
Belki bişi çıkar diye düşündüm. Ben idda oynayan hatta maç bile bilen insan değilim çok alakasızım bu konuya.
Yardım edebilicek abi şuna oyna şöyle yaz falan diyen böyle tam fanatıkler bana görüşlerini bildirebilirmi ?
Bu kadar yazdım ama konunun gümlemesi yarım saattende kısa sonumuz hayrola modlar az anlayış gösterse ne güzel olurdu şu sıkıntılı günümde.
İdda ; http://www.mackolik.com/Iddaa-Programi
-
Hocam kız arkadaşınla 1-2 hafta görüşmezsen ölmezsin. Kız arkadaşında ölmez.
O 5 TL yide boşuna iddaa ya basma. Git sigara mı alacan(5 tl ye sigara yok sanırım git tütün al) bimden peynir mi alacan, yumurta sucuk mu alacan, ne alacaksan onu al ye veya iç. İddaa ile çöpe atacağına ye daha iyi.
-
samimiyetine güveniyorum. o yüzden o 5 tl ile ne yapacaksan yap iddaya mı basıcan kazı kazan mı oynuycan süper loto mu oynuycan oyna.
Baktın bişey çıkmadın bi 10 tl geçerim ben sana. Bi nevi garanti olarak düşün :) Ama tutturursan 10tl yi geçmem ona göre ;) Sonuçtan haberdar et konu silinse bile pm den irtibatta kalalım.. Adresini filan da ver yakınsak bir çay kahve bira fanta kola şarap frappiiçino bişiy içelim :)
-
1x3 oranında oran çıkmıyor bugün ki maçlardan. sana bir kaç maç söyleyeyim. tutarsa amenna ama tutmazsa mesuliyet almam;
Maçlar bekleniyore...
Atromitos
Asteras Tripolis
Çifte Şans : 1-XÇ
Oran : 1.14541
Bohemians 1905 – Brno
Oran : 1.14542
Rapid Bükreş – Ceahlaul
Oran : 1.18543
1860 Münih
Fortuna Dusseldorf
Çifte Şans : X-2Ç
Oran : 1.27545
Nancy – Creteil
Oran : 1.09546
Bari – Ternana
Oran : 1.09
Toplam oran: 2,31
5 Liraya toplam kazanç: 11,57 TL
DanLev tarafından 10/Kas/14 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
1. Alternatif - Sigarayı da telefonu da siktir et git marketten 100 gram kadar peynir al 1-2 liraya. Pideciye git 1-2 lira da ona ver pişirme parası olarak. Geriye kalan parayla da bir şişe gazoz al bimden. Afiyet bal şeker olsun.
2. Alternatif - Siktir et pideyi ve kızı, sigarasız nasıl durucaksın amk. Git parayla sigara al kafan rahat olsun.
3. Alternatif - Madem kızla konuşacaksın kızın wassabı falan varsa hazır bilgisayarın varken bi android emülatör indirip üstüne bir de wassap çak oradan konuş parayla da git sigara al.
4. Alternatif - Zaten 5 lira para kalacak kadar şanssız, itin uğursuzun önde gideni biri olduysan iddiayı siktir et emin ol tutacak maç da tutmaz sende bu kara bulutlar varken. Git bitane bitter al afiyetle ye ağzın tatlansın.
1049 tarafından 10/Kas/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Pringles al kaybetme şansı sıfır, afiyetle yersin :)
-
hocam elimde çakma bi tane samsung ace 1 var. resistif dokunmatikli (namı diğer basmatik, kalem dokunmatiği). bi sıkıntısı yok herşeyiyle çalışıyor antenli tv özelliği felan var. fakat bataryası yok. şu eski nokia bataryaları oluyor yanılmıyorsam. şişli- beşiktaş-üsküdara yakınsan vereyim senin olsun, bilmiyorum piyasası ne ama belki 5 liraya bataryasından bulabilirsin.
-
2 tl lik idda yap gerısı ıle ekmek peynır al
-
mataramasuko bunu yazdı
abi saman gibi gram tat yok onda nasıl yiyosunuz
-
Ziyafet keyff
makarna al birde hazır çorba + ekmek veya patetes kızart+ kola -
Tnrsk bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
abi saman gibi gram tat yok onda nasıl yiyosunuz
Paprikalı güzel ya