5 TL Param Var Beyin Fırtınası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Başlıktanda göründüğü gibi trajı komık bir olayla daha karşınızdayım. :) :) 

Malum hiç param yok son 2 dalım var onuda harmanlaşınca içmeye programladım kendımı.

Konuyu modlar silebilir biliyorum ama ricam birkaç cevap alana kadar dursa kafidir. Ciddi anlamda çevremde akıllı kişilikler olmadıgı için erdem sahibi insanlara sormayı tercih ederim.. O yuzden modlardan azcık azıcık anlarsa yerim onları :) :) 

Abiler telım bozuldu ve lanet olsun ki ellerimde aşırı terleme hastalıgı yuzunden dokunmatık tel kullanamıyorum.. 

Blackberry 8520 kulanıcısıyım. Çokta mesaj yazdıgım için kız arkadaşımdan dolayı, Klavyeli telden başka kullanamıyorum.

Şimdi gelelim konuya. Aciletli olarak ihtiyacım olan telefonu almak için 100lira paraya ihtiyacım var.

İlk önceliğim olan Blackberry 9300'du ama htcyide bulunca kararım değişti.

Ekstra olarakta HTC ChaCha modelınde bir hem dokunmatık hemde klavyeli tel buldum.. Kendisini bir kaç kez kullanmıştım ve hoşumada gitmişti. İkisinide buldum sahibinden.com'da aradım konuştum ikiside temiz ve sıkıntısız teller. Aynı fiyattalar.

BlackBerry 9300 ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-bb-9300curve-son-adet-sadece-99tlye-185842416/detay

HTC ChaCha  ; http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-cha-cha-elden%2Csehir-disi-kargo-teslimi-yapilir-185189633/detay

Düşündüm ki burada idda oynayanlarda var. Bende dedim ki 5tl param var hanı ya herru ya merru işte :) 

Belki bişi çıkar diye düşündüm. Ben idda oynayan hatta maç bile bilen insan değilim çok alakasızım bu konuya.

Yardım edebilicek abi şuna oyna şöyle yaz falan diyen böyle tam fanatıkler bana görüşlerini bildirebilirmi ? 

Bu kadar yazdım ama konunun gümlemesi yarım saattende kısa sonumuz hayrola modlar az anlayış gösterse ne güzel olurdu şu sıkıntılı günümde. 

İdda ; http://www.mackolik.com/Iddaa-Programi

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Hocam kız arkadaşınla 1-2 hafta görüşmezsen ölmezsin. Kız arkadaşında ölmez.

O 5 TL yide boşuna iddaa ya basma. Git sigara mı alacan(5 tl ye sigara yok sanırım git tütün al) bimden peynir mi alacan, yumurta sucuk mu alacan, ne alacaksan onu al ye veya iç. İddaa ile çöpe atacağına ye daha iyi.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

samimiyetine güveniyorum. o yüzden o 5 tl ile ne yapacaksan yap iddaya mı basıcan kazı kazan mı oynuycan süper loto mu oynuycan oyna. 

Baktın bişey çıkmadın bi 10 tl geçerim ben sana. Bi nevi garanti olarak düşün :) Ama tutturursan 10tl yi geçmem ona göre ;) Sonuçtan haberdar et konu silinse bile pm den irtibatta kalalım.. Adresini filan da ver yakınsak bir çay kahve bira fanta kola şarap frappiiçino bişiy içelim :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1x3 oranında oran çıkmıyor bugün ki maçlardan. sana bir kaç maç söyleyeyim. tutarsa amenna ama tutmazsa mesuliyet almam;

Maçlar bekleniyore...

Atromitos

Asteras Tripolis

Çifte Şans : 1-XÇ

Oran : 1.14541

Bohemians 1905 – Brno

Oran : 1.14542

Rapid Bükreş – Ceahlaul

Oran : 1.18543

1860 Münih

Fortuna Dusseldorf

Çifte Şans : X-2Ç

Oran : 1.27545

Nancy – Creteil

Oran : 1.09546

Bari – Ternana

Oran : 1.09

Toplam oran: 2,31 

5 Liraya toplam kazanç: 11,57 TL

DanLev tarafından 10/Kas/14 16:29 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

1. Alternatif - Sigarayı da telefonu da siktir et git marketten 100 gram kadar peynir al 1-2 liraya. Pideciye git 1-2 lira da ona ver pişirme parası olarak. Geriye kalan parayla da bir şişe gazoz al bimden. Afiyet bal şeker olsun.

2. Alternatif - Siktir et pideyi ve kızı, sigarasız nasıl durucaksın amk. Git parayla sigara al kafan rahat olsun. 

3. Alternatif - Madem kızla konuşacaksın kızın wassabı falan varsa hazır bilgisayarın varken bi android emülatör indirip üstüne bir de wassap çak oradan konuş parayla da git sigara al.

4. Alternatif - Zaten 5 lira para kalacak kadar şanssız, itin uğursuzun önde gideni biri olduysan iddiayı siktir et emin ol tutacak maç da tutmaz sende bu kara bulutlar varken. Git bitane bitter al afiyetle ye ağzın tatlansın.

1049 tarafından 10/Kas/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Pringles al kaybetme şansı sıfır, afiyetle yersin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam elimde çakma bi tane samsung ace 1 var.  resistif dokunmatikli (namı diğer basmatik, kalem dokunmatiği). bi sıkıntısı yok herşeyiyle çalışıyor antenli tv özelliği felan var. fakat bataryası yok. şu eski nokia bataryaları oluyor yanılmıyorsam. şişli- beşiktaş-üsküdara yakınsan vereyim senin olsun, bilmiyorum piyasası ne ama belki 5 liraya bataryasından bulabilirsin.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

2 tl lik idda yap gerısı ıle ekmek peynır al 

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

abi saman gibi gram tat yok onda nasıl yiyosunuz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ziyafet keyff

makarna al birde hazır çorba + ekmek veya patetes kızart+ kola

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

abi saman gibi gram tat yok onda nasıl yiyosunuz

Paprikalı güzel ya 

Toplam Hit: 4500 Toplam Mesaj: 27