5 TL Param Var Beyin Fırtınası
-
Git calis
-
Mezantalac bunu yazdı
Git calis
Hıc kımseye cevap veremedım 8520de operada bu kadar oluyo, pm atıcam hepsıne lakın sana gelırsek ;
Ya hıcbırımızde akıl yok. Onca adam gonul kırmamaya calısmıs guzel espırılı sozler solemısler, bır ustad telefon verebılıcegını, dıyer ıkı ustad pm ıle yardım etmıs, bır ustad hıc cekınmemıs ıdda tahmını vermıs. Ya bunca ınsanda akıl yok gıt calıs dıyemıycek kafaları bıle yok.
Ya da bunca ınsanın sende olmayan guzel bır aklı var ; Zorlada olsa gulmeye calısan ınsanları anlayıp usulca yaklasıyorlar..
Insanlıktan men edılmıs bır bedenı seytan bıle satın almaz hocam..
Tavsıyen ıcın ayrı bır tesekkur ederım, Bariz ve mutevazı yaklasımın ıcınde dahada cok tesekkur ederım
-
Ustadlar bu telden yazmak cok zor eve gıdınce hemen cevaplıycam mesajlarınız ıcın cooook tesekkur ederımmmm
-
bende geçen benzer bi durumdaydım. snnyk sağolsun bi çeviri işi verdi iki günde hallettim 100 lira kazandım.
istersen o tarz işler bak r10 dan falan. hatta yeni konu aç şunu şunu biliyorum ne iş yapabilirim diye
not: "git çalış amk" kafasıyla yazmadım amacım yardımcı olmak.
-
5 Tl ye limon al, sonra limonata yapıp 1 tl den sat. 10 Tl lik satış yapınca öbür gün 2 limondan 20 tane limonata satacak paran olur.
Hesaplarıma göre bu şekilde giderek 14 gün sonra 40.000 TL yi cebe koyarsın. (Bana güven, büyük iş insanıyım ben)
40.000 Tl sahibi olunca ev arsa alıp aynı taktiği uygularsan kısa sürede dünyayı ele geçirebilirsin, vazgeçme.
Not: yeme içme masrafını çıkarmadım katmadım, 14 gün bişey yeme tmm mi?
-
Hocam eğer para kazanamıyorsan masrafları kısmayı da dene bence, mesela internet paketini en düşüğe çek, evde ışıkları açık bırakma fln, kalorifere yüklenme battaniyeyle gez fln. öbür ay elinde en az 50 tl olur.
-
şu olay aklıma geldi bir an hocam
http://www.youtube.com/watch?v=4PluahelkbU
ama niyet önemli tabii :D
-
Yağmur yağacak gibi. 5liralık şemsiyelerden al. Gökyüzü kükredi fırla sokağa işi biliyosan satarsın 15 liraya. Sinema felan varsa çevrede çıkışında sigaranı alıp iddanı oynar karnınıda doyurursun.
-
Beyler pringles cips domuz yağı kullandığını açık açık ilan etmiş bir firmadır, bilgilerinize...
-
hocam paraya ihtiyacın varsa ulaş bana. şu konu için editör arıyorum bilgili olmana gerek yok maksat işim görülsün
http://www.tahribat.com/Forum-Forum-Sitesine-Post-Konu-Atacak-Editor-Ariyorum-201577/