5 TL Param Var Beyin Fırtınası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Git calis

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Git calis

Hıc kımseye cevap veremedım 8520de operada bu kadar oluyo, pm atıcam hepsıne lakın sana gelırsek ;

Ya hıcbırımızde akıl yok. Onca adam gonul kırmamaya calısmıs guzel espırılı sozler solemısler, bır ustad telefon verebılıcegını, dıyer ıkı ustad pm ıle yardım etmıs, bır ustad hıc cekınmemıs ıdda tahmını vermıs. Ya bunca ınsanda akıl yok gıt calıs dıyemıycek kafaları bıle yok.

Ya da bunca ınsanın sende olmayan guzel bır aklı var ; Zorlada olsa gulmeye calısan ınsanları anlayıp usulca yaklasıyorlar..

Insanlıktan men edılmıs bır bedenı seytan bıle satın almaz hocam..

Tavsıyen ıcın ayrı bır tesekkur ederım, Bariz ve mutevazı yaklasımın ıcınde dahada cok tesekkur ederım

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Ustadlar bu telden yazmak cok zor eve gıdınce hemen cevaplıycam mesajlarınız ıcın cooook tesekkur ederımmmm

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

bende geçen benzer bi durumdaydım. snnyk sağolsun bi çeviri işi verdi iki günde hallettim 100 lira kazandım.

istersen o tarz işler bak r10 dan falan. hatta yeni konu aç şunu şunu biliyorum ne iş yapabilirim diye

not: "git çalış amk" kafasıyla yazmadım amacım yardımcı olmak.

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

5 Tl ye limon al, sonra limonata yapıp 1 tl den sat. 10 Tl lik satış yapınca öbür gün 2 limondan 20 tane limonata satacak paran olur.

Hesaplarıma göre bu şekilde giderek 14 gün sonra 40.000 TL yi cebe koyarsın. (Bana güven, büyük iş insanıyım ben)

40.000 Tl sahibi olunca ev arsa alıp aynı taktiği uygularsan kısa sürede dünyayı ele geçirebilirsin, vazgeçme.

Not: yeme içme masrafını çıkarmadım katmadım, 14 gün bişey yeme tmm mi?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam eğer para kazanamıyorsan masrafları kısmayı da dene bence, mesela internet paketini en düşüğe çek, evde ışıkları açık bırakma fln, kalorifere yüklenme battaniyeyle gez fln. öbür ay elinde en az 50 tl olur.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek

şu olay aklıma geldi bir an hocam 

http://www.youtube.com/watch?v=4PluahelkbU

ama niyet önemli tabii :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Yağmur yağacak gibi. 5liralık şemsiyelerden al. Gökyüzü kükredi fırla sokağa işi biliyosan satarsın 15 liraya. Sinema felan varsa çevrede çıkışında sigaranı alıp iddanı oynar karnınıda doyurursun.

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SDANACI
    SDANACI's avatar
    Erkek

Beyler pringles cips domuz yağı kullandığını açık açık ilan etmiş bir firmadır, bilgilerinize...

All is well !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

hocam paraya ihtiyacın varsa ulaş bana. şu konu için editör arıyorum bilgili olmana gerek yok maksat işim görülsün

http://www.tahribat.com/Forum-Forum-Sitesine-Post-Konu-Atacak-Editor-Ariyorum-201577/ 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 4514 Toplam Mesaj: 27