50 Bin Tl İle İş Önerisi
-
Evet hali saha iyidir. Tavsiye ederim
-
Yalovaya bu sene öğrenci olarak geldim bir aydır burdayım. Burda ne yapsan tutar hacım. Ama tekel olayına girersen ben yurttaki tüm arkadaşlarımı sana yönlendiririm alkolü sigarayı senden alırız elimizden geldiğince :)
-
hocam, benim aklımda da bu sıralar catering işi var ama pek fazla bi bilgim yok.
sektör olarak düşünür müsün bilmiyorum ama en azından işle alakalı bilgisi, tecrübesi, tanıdığı olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
mesela şu ilandaki işyerini hazır ruhsatıyla kurulu düzeniyle müşterileriyle vs. birlikte devralmak bana oldukça mantıklı geldi?
-
Hocam bayilik ücreti almayan çiğ köfte şirketleri var onu düşünebilirsin.Motorsiklet kiralayabilirsin(turizim bölgesinde),mesela üniversite ile anlaşarak tanesi ortalam 2.000 tl den başlangıç olarak 2 tane masaj koltuğu alabilirsin kaldı ki 1.250 tl ye parayla çalışan masaj koltukları bile var :))) evet evet sen bence en güzeli masaj koltuğu al üniversiteye atabilirsen at sonra gel yorumları alalım :)))!
-
hocam iş iç çamaşırı kadın çanta işinde biz bin lira sermayeyle bizi döndürüyordu 2 kişilik aileyi yani üstüne mal almaya gidiyorduk tabi bunda önemli etken sürekli yeni mal getirmek yeni mal getirdikce eski mallarda satılıyor sevgililer gününde 700 lira topladıgımızı biliriz yani çok küçük bi işletmeydi sen düşün sevgililer gününde 3-4 katı fiyata kakala...
mal alıcaksan eminönü-tahtakale civarları çok iyi iş yapıyor yani ucuz fiyata toptan alıyorsun hocam -
başında çok durmucam işin diyosun.. çok kar getirsin diyosun.. beni uğraştırmasın çok diyosun..
bence yok öyle bi dünya.. tekel bayi yine iyidir ama.
-
daire al kiraya ver yada tukan al kiraya ver
-
maliyeti ne kadar olur tam bilemiyorum ancak fikir olması açısından yazıyorum..
Çelik Konstrüksiyonlu (prefabrik) Düğün Salonu ve Spor Salonu açıp işletmeyi araştırmanı öneririm.Gösterişe meraklı düğün sahipleri paraya acımıyor.
Maddiyat hususumda peşine düşersen girişimcilik kurslarına
katılıp kosgeb hibeleriyle bir kısm maddiyatını kurtarma olayın olabilir,Bunun için bi gün işkura gidip danışabilirsin..
Güzel gösterişli bir yer açıp tanıtımını ve açacağın yere ulaşılabilirliğini iyi ayarlarsan güzel işler çıkarılabilir..
düğün organizasyon işi senede 4 ayını yoğun çalışmayla alır,tutturabilirsen getirisi güzel olur diye düşünüyorum.
spor salonu kısmı da potansiyel müşterisini bulduktan sonra işi götürür.
Bu işler şehirde iyi tanınmayla oluyor..reklama para ayırcan ..
-
İddaa bayi açabiliyormusun bu paraylamorf1n bunu yazdı
merhabalar
arkadaslar 50 bin tl kredi aldık bankadan
403 otobüs almak niyetimizdi, yarısını odeyip kalanı senede baglayarak. daha onceden yaptıgımız iş ama bu sefer otobuste direksiyon sallamak yerine daha rahat bi is kurmayı dusunuyoruz, otobuse sofor tutsak aylık 1,5-2 arası ona gidicek hem basında durmadan olucak is degil batarız, tek bir fikirede baglı kalmak istemiyorum para kazandırcak is neyse ona yatırmalı bence
tekel bufe dusunuyoruz bu paraya rahat bulunur hazır malla beraber dukkan, en azından bir tanıdıga bırakabiliriz basında durması icin
ama alternatiflerde arıyorum, nereye baglayabiliriz bu parayı onerileri bekliyorum.
-
Hocam ciddi olarak düşünürsen,
çalışır vaziyette fakat nakit sıkıntısından dolayı çalıştırılamayan mermer fabrikası var. Fiyatta anlaşarak yüzdelik hisse düşünürsen,
hisse payı ya da ortak olarak iletişime geçebilriiz.