50 Bin Tl İle İş Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Evet hali saha iyidir. Tavsiye ederim

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Yalovaya bu sene öğrenci olarak geldim bir aydır burdayım. Burda ne yapsan tutar hacım. Ama tekel olayına girersen ben yurttaki tüm arkadaşlarımı sana yönlendiririm alkolü sigarayı senden alırız elimizden geldiğince :)

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam,  benim aklımda da bu sıralar catering işi var ama pek fazla bi bilgim yok.

sektör olarak düşünür müsün bilmiyorum ama en azından işle alakalı bilgisi, tecrübesi, tanıdığı olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

mesela şu ilandaki işyerini hazır ruhsatıyla kurulu düzeniyle müşterileriyle vs. birlikte devralmak bana oldukça mantıklı geldi?

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-avcilar-parsellerde-devren-satilik-temiz-tabildot-imalathanesi-104061270/detay

cann tarafından 05/Kas/12 18:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam bayilik ücreti almayan çiğ köfte şirketleri var onu düşünebilirsin.Motorsiklet kiralayabilirsin(turizim bölgesinde),mesela üniversite ile anlaşarak tanesi ortalam 2.000 tl den başlangıç olarak 2 tane masaj koltuğu alabilirsin kaldı ki 1.250 tl ye parayla çalışan masaj koltukları bile var :))) evet evet sen bence en güzeli masaj koltuğu al üniversiteye atabilirsen at sonra gel yorumları alalım :)))!

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam iş iç çamaşırı kadın çanta işinde biz bin lira sermayeyle bizi döndürüyordu 2 kişilik aileyi yani üstüne mal almaya gidiyorduk tabi bunda önemli etken sürekli yeni mal getirmek yeni mal getirdikce eski mallarda satılıyor sevgililer gününde 700 lira topladıgımızı biliriz yani çok küçük bi işletmeydi sen düşün sevgililer gününde 3-4 katı fiyata kakala...

mal alıcaksan eminönü-tahtakale civarları çok iyi iş yapıyor yani ucuz fiyata toptan alıyorsun hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

başında çok durmucam işin diyosun.. çok kar getirsin diyosun.. beni uğraştırmasın çok diyosun..

bence yok öyle bi dünya.. tekel bayi yine iyidir ama.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

daire al kiraya ver yada tukan al kiraya ver 

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

maliyeti ne kadar olur tam bilemiyorum ancak fikir olması açısından yazıyorum..

Çelik Konstrüksiyonlu (prefabrik) Düğün Salonu ve Spor Salonu  açıp işletmeyi araştırmanı öneririm.Gösterişe meraklı düğün sahipleri paraya acımıyor.

Maddiyat hususumda peşine düşersen girişimcilik kurslarına

katılıp kosgeb hibeleriyle bir kısm maddiyatını kurtarma olayın olabilir,Bunun için bi gün işkura gidip danışabilirsin..

Güzel gösterişli bir yer açıp tanıtımını ve açacağın yere ulaşılabilirliğini iyi ayarlarsan güzel işler çıkarılabilir..

düğün organizasyon işi senede 4 ayını yoğun çalışmayla alır,tutturabilirsen getirisi güzel olur diye düşünüyorum.

spor salonu kısmı da potansiyel müşterisini bulduktan sonra işi götürür.

Bu işler şehirde iyi tanınmayla oluyor..reklama para ayırcan ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sunnetcioglu
    Sunnetcioglu's avatar
    Erkek
    İddaa bayi açabiliyormusun bu parayla

morf1n bunu yazdı

merhabalar

arkadaslar 50 bin tl kredi aldık bankadan

403 otobüs almak niyetimizdi, yarısını odeyip kalanı senede baglayarak. daha onceden yaptıgımız iş ama bu sefer otobuste direksiyon sallamak yerine daha rahat bi is kurmayı dusunuyoruz, otobuse sofor tutsak aylık 1,5-2 arası ona gidicek hem basında durmadan olucak is degil batarız, tek bir fikirede baglı kalmak istemiyorum para kazandırcak is neyse ona yatırmalı bence

tekel bufe dusunuyoruz bu paraya rahat bulunur hazır malla beraber dukkan, en azından bir tanıdıga bırakabiliriz basında durması icin

ama alternatiflerde arıyorum, nereye baglayabiliriz bu parayı onerileri bekliyorum.

Demir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hocam ciddi olarak düşünürsen,

çalışır vaziyette fakat nakit sıkıntısından dolayı çalıştırılamayan mermer fabrikası var. Fiyatta anlaşarak yüzdelik hisse düşünürsen,

hisse payı ya da ortak olarak iletişime geçebilriiz.

Toplam Hit: 7402 Toplam Mesaj: 44