50 Gb Web Alani :D
-
bilmiorum sacma mi diil mi ama..lost un tum bolumlerini koyacagim bi hosta ihtiyacim war..download da olucak..bi de
google reklami,banner reklami felan alip cebime harclik koymayi dusunuorum da bu isin bi de hosta werilecek parasi
war tabii :) simdi oncelikle lostun tum sezonlarindaki tum bolumler kac gb edior??..oncelikle onu merak
ediorum..dershanedeki matematik hocamiz bende 1-2-3 sezon war 30 gb gibi bisey demisti ama kesin olarak emin
olmak istiorum..2.ise ne kadar bi sermayeye ihtiyacim war we ne zaman amorti edebilirim??3.su de hangi hosting
firmasi olaiblir??simdiden tesekkurler..
-
seni ancak reseller paklar bunun birde bw falan var büyük para cebinden cikar onu solıyımde
-
http://www.canaca.com/
500gb'lık alan veriyorlar ama ne kadar iyi bir firma diye sorarsan 2 kere iş yaptım ikisinde de memnun kalmadım....zaten seni batırıcak şey bandwith olur...Bende demesi -
Çok paradır yha o
-
[img]http://www.bildirgec.org/imaj/Java99e/logonew.jpg[/img]
Adrive.com üyelerine ücretsiz olarak 50 gb’lık alan tahsis ediyor.
Üstelik share butonu sayesinde yüklediğiniz dosyaları başkaları ile de paylaşabiliyorsunuz. 50 gb'lık alan size az geliyorsa, ücretli üyelik seçenekleride bulunuyor.
Not: Site henüz beta aşamasındadır.
çalışıyor mu bilmiyorum öle kaydetmiştim lazım olur die umarım işine yarar..
-
ii bi şekilde araştırmak lazım bide şöle bişe dene derim :D 10 20 kişi de evinden desteklesin seni belli bölümleri oralardan vererek hostun yükünü azalta bilirsin e tabi bunun için bilgisayarında açık kalması lazım 50gb çook büyük bir alan olmakla beraber banwit öhh denecek kadar büyür kanımca yurt dışından bişeler bulabilirsin ama ii araştırmak lazım
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
ii bi şekilde araştırmak lazım bide şöle bişe dene derim :D 10 20 kişi de evinden desteklesin seni belli bölümleri oralardan vererek hostun yükünü azalta bilirsin e tabi bunun için bilgisayarında açık kalması lazım 50gb çook büyük bir alan olmakla beraber banwit öhh denecek kadar büyür kanımca yurt dışından bişeler bulabilirsin ama ii araştırmak lazım
-----------------------------localhost fikri yatar..surekli acik tutamam bilgisayarimi :D
-
www.adrive.com 50 gb veriyodu bi dene istersen
-
50 gb free bulamazsın heralde.. genelde bir kerede 5 mb'dan fazla dosya upload'una izin vermiyor..
www.dreamhost.com 'dan al hem diğerlerinden daha hızlı upload edersin. ama pahalı tabi..
www.bluehost.com www.hostgator.com www.simplehost.com bunlarda var..
SINIRSIZ ALAN BİR KEREDE 5 MB DOSYA UPLOAD İŞİNE YARAMAZ AMA YARAYANIN OLUR.
www.quotaless.com
-
ben tutarım birader nolcak işin ucunda para varsa peheheheeeeyy 5 pc bile açık tutarım möhöhöhyn
-
sevage.net | 510 gb web alanı 29 ay: 311 ytl az önce hesapladım ...