50 Gb Web Alani :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

al bi premiyum at rapide parasını ödediğin sürece sınırsız :) para konusunda gelince , basit b html ile yaparsın linkleri koyarsın bi de oraya adsense oldu bitti

ama sana diyim öle ha diyince kazanılmıyor para :) zaten tüm webmasterların fantazisi :D sanki site açınca direk para kazanılıyor :D  en az 2yılilgilenmen lazım sitenle sürekli güncel tutcan falan filan anca ozaman yavaş yavaş kazanırsın neyse içini karatmıyım :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lkereng
    lkereng's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben sana 10$ 'a 50gb alan werebilirim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

lkereng53 bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben sana 10$ 'a 50gb alan werebilirim
    -----------------------------

yok sagol..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yorumları okumadan direk cevap yazayım dedim rapidshare.comdan 15 ytl premium al ve upload et her indiren kulanıcan 1 point kazanırsın kazandıgın pointlerlede rapidi ücretsiz olarak kulanırsın bölece hem download sorunundan hemde 15 milyona rapid sorunundan kurtulmuş olursun

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

@FOXXLY

al bi premiyum at rapide parasını ödediğin sürece sınırsız :) para konusunda gelince , basit b html ile yaparsın linkleri koyarsın bi de oraya adsense oldu bitti

ama sana diyim öle ha diyince kazanılmıyor para :) zaten tüm webmasterların fantazisi :D sanki site açınca direk para kazanılıyor :D  en az 2yılilgilenmen lazım sitenle sürekli güncel tutcan falan filan anca ozaman yavaş yavaş kazanırsın neyse içini karatmıyım :)

@azrail_baba

yorumları okumadan direk cevap yazayım dedim rapidshare.comdan 15 ytl premium al ve upload et her indiren kulanıcan 1 point kazanırsın kazandıgın pointlerlede rapidi ücretsiz olarak kulanırsın bölece hem download sorunundan hemde 15 milyona rapid sorunundan kurtulmuş olursun

--------

rapid premium isini bende dusundum ama bi de su yonden bakin..x kisisi rapid pre ile upload etmis...100 tane link war

(atiyorum)..y kisisi sewinior ooo lostun tum sezonlarini buldum..bakior linklere rapid :| pre yok..napcak??..sabah flashget

e birakip,dershaneden geldiginde izlemek war bi de.. (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacker700
    hacker700's avatar
    Erkek

geç oldu belki ama bi vps işini rahatlıkla görebilir.aylık 40 ytl civarı.Şu adreslere host istersende bi bak bence egzanturk.net

Küçükken annenizin o çocukla oynama dediği çocuk vardı ya!İşte O çocuk benim..:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Google Adsense olayını yada reklam olayını nasıl çözersin bilmiyorum ama herkes warez muhabbetinden bahsetmiş alanının kapatılabileceğini söylemişler.

sadece birisi mantıklı cevap vermiş. www.servage.net sitesine giriyorsun üye oluyorsun parrasını bastırıyorsun sana verdikleri alana ne istersen koy ne istersen download a açabiliyorsun kimse sana karışmıyor. cpanel yada plesk kullanmıyorlar kendi yazılımcılarının geliştirdiği özel bir panelleri var. 1 yıllık ücret alıp 14 ay hizmet sağlıyorlar.

Lost sezon 1 - 2 - 3 olarak hesaplamak istersen her sezonda 24 bölüm ve her bölümün 350 mb olduğunu düşünebilirsin (ortalama bir rakamdır.) yada kotalı kullanıcıları düşünerek mp4 formatında 120 - 150 mb arası olarakda hesap edebilirsin. Sezon 4 ise hollywood'daki yazarların isyanınıdan dolayı 8 bölümden olacaktı (eğer bir değişiklik olmadıysa)

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek
    adirive kullan. Ben kullanıyom.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    usta sana vps lazım r10 a bir bak derim