50" Plazma 1.799TL Alınabilitesi Varmıdır?
-
Arkadaşlar BestBuy da kampanya var Panasonic TX-P50U20E
1920x1080 Full HD 400Hz 2.000.000/1 Kontrast...
Bu tv nasıl sizce? Alınabilirmi? Araştırdım biraz LED den daha iyi yazıyordu. Özellikle 2009 ve sonrası üretilmiş Plazmalar daha iyi diye de bir not vardı... Kararsız kaldım da...
-
stok adedi:45 diyor kalmamıştır ki
-
{FullHD, 400 Hz, 2,000,000:1 Karşıtlık, 127 Ekran} = 1800 TL
iyi gibi.
-
plasma senin evde kullandığın tüplü televizyon ile aynıdır...
-
led lerden sora plazma üretimi iyice düştü zaten kullanım ömrü pek uzun olmuyormuş (genel olarak böyle biliyorum)
görüntü de siyahlarda daha iyi parlak renklerde lcd ve led ler koyuyor hoca çok ilerledi lcd teknolojisi zaten böyle olması gerekiyordu
LCD ,LED ,OLED ,AMOLED ,SUPER AMOLED ,SUPER AMOLED ++diye gidecek bunların soyu
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Gidip bakacağım işte akşamüstü... Alınaiblitesi varsa duruma göre bişeyler yapayım diyorum... Arkadaş var ayrıca bestbuy da çalışan. Olmadı öteki mağzalarda varsa getirtebilir...
http://www.bilgimanya.com/led-lcd-tv-ve-plazma-tv-arasindaki-farklar-en-iyi-tv/255
-
mescarine bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
-----------------------------Gidip bakacağım işte akşamüstü... Alınaiblitesi varsa duruma göre bişeyler yapayım diyorum... Arkadaş var ayrıca bestbuy da çalışan. Olmadı öteki mağzalarda varsa getirtebilir...
-----------------------------bestbuy kapaniyor :D batan geminin malları hocam kapan götürür
görmeden alma x)
-
U serisi çok iyi değildir vt serisi bişey al.
Ayrıça plazma tvlerin renk derinliği led veya lcd den her zaman çok daha iyidir çünkü gerçek siyah veriyor lcd tabanlı teknolojilere göre eksileri ve artıları vardır.
LCD
Artıları:
-Görüntüler net ve parlaktır.
- Titreşim ve radyasyon yok.
- Az elektrik harcar.
- Ömrü uzundur. (75-80 bin saat)
Eksileri:
- Konstrast seviyesi düşüktür.
- Her açıdan aynı kalitede görüntü alınmaz.
- Hareketli görüntülerde "flu"luk oluşur.
PLAZMA
Artıları:
- 7 milyar renkle mükemmel görüntü (gerçek siyah verir)
- Her açıdan aynı kalitede izleme.
- Büyük TV'lerde LCD'den daha ucuz.
Eksileri:
- LCD'den daha fazla enerji harcar yaklaşık 2 katı.
- Ömrü 3 kat daha kısadır. (25-40 bin saat yani sürekli açık tutarsan 4 yıl çivarı.)Bendede 42g20e modeli yaklaşık 1 senedir kullanıyorum full hd bir film açtığında kesinlikle doğru bir seçim yaptığını anlarsın en hareketli sahnelerde bile en ufak bir flu luk göremezsin zira 0.1ms by hiç bir lcdnin ulaşamayaçağı rakamdır.Görüntü kalitesi ve renk derinliği hiç bir lcd nin veya ledin ulaşamayaçağı kadar yüksekdir çünkü yapısı gereği gerçek siyah verebilir led ve lcd ler veremez ve kendi gözlemim olan bişeyide söyleyeyim 3d plazmalar kesinlikle diğerlerine göre daha iyi artık 600 hz olmasındanmıdır yoksa yapısı ile alakalımıdır bilemiyorum ama bir denersen ne demek istediğimi kesinlikle anlarsın ve yeni plazma alaçaksan vt serisi al panasonic en iyi plazma panellerini v serisi koyar.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50vt20b-tx-p50vt20-20100520694.htm
-
Plazmanın her tarafı full HD olsa ne yazar ? LED almanı tavsiye ederim.
-
hocam ortada tek bi gerçek var,
eğer televizyon u televizyon olarak kulanacaksan evde filmini maçını izleyip kapatacaksan plazmayı şiddetle öneririm, lakin yok ben tvye bilgisayarımı bağlayacağım dersen o iş bok yoluma gider, o zaman git led tv al,
-
Yeni LCD'ler her türlü plazmaya kor.17 milyar renk var yeni LG lcdlerde.Şok olursun görüntü karşısında.LG , Sony Bravia 3'e bile rahat
koymuş yani.