folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder 50" Plazma 1.799TL Alınabilitesi Varmıdır?

50" Plazma 1.799TL Alınabilitesi Varmıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Elmayla armutu kıyaslamaya milletimiz bayılır.Takılma sen

Bu fiyata 50" 400hz Full HD led LCD varsa onları al yoksa fiyatına göre mükemmel cihaz.

Bide anlayıp anlamadan herkez fikrini bilimsel gerçek gibi anlatmayada bayılır.

Var mı LCD de 400hz. Lcd deki aydınlarma sistemini sök Ledle aydınlatmasını yap sonra deki vır vır dır dır.

Sen asıl şunları göz önünde bulundur.

Plazmaların ömrü diğerlerine göre saat bazında düşüktür fakat 8-10 sene sonra teknoloji nerelere gelecek kimbilir.

Elektrik sarfiyatlatı yüksektir. Bütün gün TV başındaysan maliyetlidir.Fakat 3000 den aşağı vermeyeceğin benzer ayardaki LCD yada Ledle arasındaki fark senin en az 2-3 senelik maliyetini karşılar.

Karasal yayınlarda mükemmeldir.Bluray vs HD görüntüde rakipleri öndedir.Fakat öyle bariz bi fark yoktur.Olaya f/p olarak ta bakmakta yarar var.

Daha listeyi uzatabilirdim fakat gerek yok sanırım.

40-50" arasındaki fark önemli değilse 40C650 yide alternatif olarak araştır.

Benim TV... :))))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

venom88 bunu yazdı:
    -----------------------------

PLAZMA
     Eksileri:
    - LCD'den daha fazla enerji harcar yaklaşık 2 katı.
    - Ömrü 3 kat daha kısadır. (25-40 bin saat yani sürekli açık tutarsan 4 yıl çivarı.)

-----------------------------

Aynen katiliyorum bende 50'' (LG 50PC1R) plasma vardi 4. senesinden sonra bozuldu, 3 modul degismesi lazimmis yaklasik 800 liraya yakin tamirati var, attim gitti, eger bir daha alirsam LED tv den sasmam...

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Onu koyacak evim olsa bi dakka durmam Plazma alırım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

plazma mı kaldı abi :D çok eski teknoloji 

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Bilip bilmeden halen konuşmaya devam edenler var.

Bana yeni teknolojiden.

Thx modu olan
    24p gösteren
    5.000.000:1 kontrasta sahip,
    0.001ms tepki süresi olan
    600hzlik

3D görüntüde bu kadar iyi görüntü verebilen plazma olmayan TV göstersinler.

plazma uzun ömürlü değil diyenler var o da eskide kaldı. şimdi teknoloji ile 15-25 sene ömür biçiliyor.

http://www.pclabs.com.tr/2010/07/12/panasonic-tx-p42g20e-42-plazma-tv-incelemesi/

Şu inceleyi inceleyin de bilgi sahibi olup milleti yönlendirin.

Ha bide 50" Lcd ve Led LCD TV lerin fiyatıyla bunun fiyatını kıyaslayın.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011298&CS_Category=_PLAZMA_TV854&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Arkadaşla görüştüm. Hiç gelme dedi tv dandik. Eski teknoloji, stokta kalmış onları eritiyorlarmış. Kesinlikle önermiyor. Zaten alanda yokmuş pek... Yani anlayacağınız ucuz et yahnisi... Vazcaydım şimdilik...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
Toplam Hit: 3187 Toplam Mesaj: 17