500 Civarı Akıllı Telefon Önerisi...
-
500 civarı akıllı telefon önerilerinize ihtiyacım var... mümkünse 600'ü geçmesin...
-
-
hocam gittigidiyorda satılan tlfonlara güvenmiyorum...
-
İkinci el temiz bi discovery öneririm. Geçen hafta kendi discoverymi 600e sattım 16gb 1 haftalık cihaz.
-
Htc wildfire s var 300-400 arasında alırsın. Fazlası ile iş görüyor.
-
ne kadar kullanacağın önemli mesela iphone 4s alabilirsin ama 6 ay 1 yıl kullanırsın devamında güncelleştirmelerden yararlanamazsın ve eskir
-
-
ben de discovery öneririm hocam. yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ve bi kere bile format atma / rom değiştirme gereği duymadım.
-
Whisky bunu yazdı
ne kadar kullanacağın önemli mesela iphone 4s alabilirsin ama 6 ay 1 yıl kullanırsın devamında güncelleştirmelerden yararlanamazsın ve eskir
4s çıkalı 3 sene oldu hocam.ios 8 bile aldı.Apple daha ne yapsın ? Yeter bu kadar güncelleme.İşlemcisi vs yavaş kalıyor artık.
adeleks bunu yazdıEn mantıklısı Xperia P olur.1 GB ram var en azından.500 liraya alınacak pek telefon yok sıfır olarak.Birde Hepsiburada'da indirimde Lumia 620 ve HTC 8s onlarada bakabilirsin.
-
Mustafa bunu yazdıWhisky bunu yazdı
4s çıkalı 3 sene oldu hocam.ios 8 bile aldı.Apple daha ne yapsın ? Yeter bu kadar güncelleme.İşlemcisi vs yavaş kalıyor artık.
adeleks bunu yazdıEn mantıklısı Xperia P olur.1 GB ram var en azından.500 liraya alınacak pek telefon yok sıfır olarak.Birde Hepsiburada'da indirimde Lumia 620 ve HTC 8s onlarada bakabilirsin.
Yani 3yılda bir telefon değiştirmek normalmi sence 3yıl telefon gibi bir cihaz için uzun bir süre değil olmamalı
-
400e s2 verem?