500 Civarı Akıllı Telefon Önerisi...
-
İlk çıktığında 3GS almıştım hala kullanıyorum. Oyunsa oyun, uygulamaysa uygulama. Iphone 4 veya 4s al rahatına bak.
-
_PesimisT_ bunu yazdı
hocam gittigidiyorda satılan tlfonlara güvenmiyorum...
Gittigidiyor da satılan ürünlere guvenmıyorsan sahibinden.com dan verelım :)
Yaa o kadar teknolojı forumundasın hocam hıc androıd , mobil cihaz bılgın yok mu?
İkinci el alman mantıklı dıyen arkadas dogru soylemıs cunku kozmatık olarak 10/10 yada 10/9.5 bir cihazı daha uyguna bulabılırsın , ve almayı planladıgın telefon Androıd ıse en fazla karsılasacagın sorun (tabı kapanma , temessızlık , vss şansına kalmıs) yazılımsal olursa bı root - jailbreak yapar romunu , vss yukler kullanırsın paşa paşa ... -
İkinci el temiz bir gmd alabilirsin 500 liraya he olmaz dersen 500 liraya turkcell t40 lara bakabilirsin abi :)
-
BeyinAdam bunu yazdı
İkinci el temiz bi discovery öneririm. Geçen hafta kendi discoverymi 600e sattım 16gb 1 haftalık cihaz.
-
Eskidendi hocam bir telefonu 4-5 sene kullanma devri.Sen telefonu değiştirmek istemesende telefonun yazılımı eskidiği için mecbur değiştirmek zorunda kalıyorsun.
-
599 lira sıfır Lumia 630 , wp8.1.
exchanger tarafından 11/Haz/14 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
exchanger bunu yazdı
Yıl olmuş 2014 hala flaşı olmayan telefon satılıyor.
-
Mustafa bunu yazdıexchanger bunu yazdı
Yıl olmuş 2014 hala flaşı olmayan telefon satılıyor.
Valla arkadaş flaştan bahsetmemiş akıllı telefon demiş azizim , akıllı telefonsa akıllı telefon işte. Hem fotoğraf makinesi hem akıllı telefon istiyorsa Lumia 1020 alsın. Dediği fiyata alabileceği en iyi telefon bence bu.